ALTELE  ·  CAMPIONATUL EUROPEAN DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Echipa națională a României caută tineri pricepuți la calculatoare pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică

Foto: startupcafe.ro
Foto: startupcafe.ro

Vineri, 22 Martie

Tinerii care au talent la calculatoare au șansa de a se înscrie la preselecțiile pentru echipa națională a României care va participa la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019.

Centrul CERT-RO anunță că împreună cu Serviciul Român de Informații (SRI) și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatic, în perioada 6-7 aprilie 2019, organizează prima etapă de selecție a echipei naționale pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică.

Participanții vor fi testați pentru a se vedea nivelul cunoștințelor în domeniul securității aplicațiilor web, apărării cibernetice, criptografie, analiza traficului de rețea și reverse engineering, anunță startupcafe.ro.

Pentru înscrieri accesați: cybersecuritychallenge.ro

Campionatul European de Securitate Cibernetică de anul acesta se va disputa la București, în perioada 9-11 octombrie. Fiecare țară va fi formată dintr-o echipă cu 10 concurenți împărțiți în două grupe de vârstă: 16-20 de ani și 21-25 de ani.

De altfel, românii sunt recunoscuți în lume pentru talentul lor în lumea ciberneticii. România a fost vicecampioană europeană în 2016 și 2017.

Citește și:

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!Polițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!

Libertatea

Comentarii (1)

dtdr  •  22 Martie 2019, 20:53

Poate gaseste presedintele frf unul prin guvern, ca doar este protejatul lui dragnea. Acolo-i " full " de " destepti " !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Atletico Madrid - Leverkusen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Șahtior Donețk - Dinamo Zagreb

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Galatasaray - Real Madrid

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Camâ

Juventus - Lokomotiv Moskva

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Olympiakos - Bayern Munchen

Digi 3, Look Sport 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Club Brugge - PSG

Digi 4
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Manchester City – Atalanta

Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1