SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Echipa națională a României caută tineri pricepuți la calculatoare pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică

Foto: startupcafe.ro
Foto: startupcafe.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 14:38

Tinerii care au talent la calculatoare au șansa de a se înscrie la preselecțiile pentru echipa națională a României care va participa la Campionatul European de Securitate Cibernetică 2019.

Centrul CERT-RO anunță că împreună cu Serviciul Român de Informații (SRI) și Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatic, în perioada 6-7 aprilie 2019, organizează prima etapă de selecție a echipei naționale pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică.

Participanții vor fi testați pentru a se vedea nivelul cunoștințelor în domeniul securității aplicațiilor web, apărării cibernetice, criptografie, analiza traficului de rețea și reverse engineering, anunță startupcafe.ro.

Pentru înscrieri accesați: cybersecuritychallenge.ro

Campionatul European de Securitate Cibernetică de anul acesta se va disputa la București, în perioada 9-11 octombrie. Fiecare țară va fi formată dintr-o echipă cu 10 concurenți împărțiți în două grupe de vârstă: 16-20 de ani și 21-25 de ani.

De altfel, românii sunt recunoscuți în lume pentru talentul lor în lumea ciberneticii. România a fost vicecampioană europeană în 2016 și 2017.

Citește și:

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dtdr
dtdr  •  22 Martie 2019, 20:53

Poate gaseste presedintele frf unul prin guvern, ca doar este protejatul lui dragnea. Acolo-i " full " de " destepti " !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează