SPORTURI  »  ALTELE  »  REPLICĂ

Răspunsul lui Eduard Novak după ce Lipă l-a ironizat: „Aveți în mine un admirator”

Eduard Novak. 
Sursă foto: facebook
Eduard Novak. Sursă foto: facebook

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 14:13 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 14:48

Ministrul Sportului, Eduard Novak (46 de ani), a ținut să clarifice anumite aspecte, după ce fosta mare sportivă Elisabeta Lipă l-a taxat pe acesta, pentru că politicianul a ținut să felicite performanțele făcute de canotorii români la Campionatul European printr-un mesaj pe Facebook. 

Eduard Novak a spus că acesta a sunat-o pe Elisabeta Lipă pentru a-i propune acesteia să organizeze o conferință de presă, pe data de 6 iunie, propunere care a fost inițial acceptată. Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, președintele Federației Române de Canotaj a anunțat că nu mai dorește să participe la întrevederea cu Ministrul Sportului. 

Cinci medalii de aur și una de argint la Europenele de canotaj, bilanț final! » Triumf cu emoții pentru Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Ionela Cozmiuc și-a păstrat titlul, victorii la dublu rame și 8 plus 1 feminin în ultima zi
CANOTAJ
Cinci medalii de aur și una de argint la Europenele de canotaj, bilanț final! » Triumf cu emoții pentru Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Ionela Cozmiuc și-a păstrat titlul, victorii la dublu rame și 8 plus 1 feminin în ultima zi

Propunerea lui Eduard Novak, refuzată de Elisabeta Lipă

Stimată doamnă președinte, 

Începem prin a vă felicita pentru rezultatele de excepție obținute de sportivii canotori la Campionatele Europene de Seniori de la Bled. Sunt rezultate meritate, care vin în urma efortului și sacrificiilor de ani de zile.
Pentru a onora aceste performanțe sportive și a le celebra în cadrul unui eveniment care să asigure cadrul optim de desfășurare, dar și vizibilitatea publică meritată, Ministerul Sportului vă invită la o conferință de presă dedicată rezultatelor canotajului românesc la această ediție a Europenelor. 
Conferința se va desfășura la sediul insituției, Str. Vasile Conta nr. 16, Sala Nadia (et. 8), în data de 6 iunie 2023, ora 12:00, cu participarea sportivilor medaliați și ocupanți ai locurilor IV- VI, a antrenorilor și staff-ului tehnic, a conducerii federației și a presei, precum și a ministrului sportului, care va decerna diplome și va transmite felicitări celor care au realizat sau au contribuit la aceste performanțe.

-comunicat Ministerul Sportului

Eduard Novak, mesaj pentru Elisabeta Lipă: „Nu e lipsă de respect”

Ulterior, Eduard Novak a ținut să-i transmită un mesaj și Elisabetei Lipă, menționând că regretă faptul că nu a fost prezent la sosirea delegației României în țară. 

Stimată doamnă președinte, 

Mă înclin în fața performanțelor sportivilor noștri care reușesc să aducă glorie țării noastre. 
Regret faptul că nu am fost prezent la revenirea în țară a delegației României, dar țin să precizez că acest lucru nu înseamnă o distanțare a mea față de canotaj sau o lipsă de respect. 
Doamna președinte, aveți în mine un admirator și un partener de dialog. Îmi doresc să aveți o activitate cât mai lungă și prolifică în fruntea Federației Române de Canotaj.

-comunicat Ministerul Sportului 
 

Citește și: 

Daniil Medvedev, după înfrângerea șocantă în primul tur al Roland Garros: „Aveam gura plină de zgură, poate unora le place, mie nu”

Proteste și huiduieli în handbalul juvenil » „Când singurul rezultat negativ într-un sezon întreg este împotriva Viitorul Scornicești, înseamnă că într-adevăr sunteți campioni"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
nautilus
nautilus  •  31 Mai 2023, 18:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  31 Mai 2023, 14:59

Nu inteleg cum o persoana cu dezabilitati poate atinge structurile inalte ale politicii !!...de fapt ceilalti, prin modul de a conduce tara, *** ,nu numai fizice !!...cu ei defilam.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează