SPORTURI  »  ALTELE  »  TROFEUL STELELOR DE CRĂCIUN

Egalitate în trei la Trofeul Stelelor de Crăciun de la Brașov

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 17:08

Ediția a 5-a a Meciului Stelelor de Crăciun, eveniment caritabil devenit triunghiular în urmă cu un an, a avut loc luni seară la Brașov, cu câteva sute de oameni în tribunele Sălii Sporturilor. Ionel Ganea și Romeo Surdu au făcut echipă cu fostul sabrer medaliat olimpic Rareș Dumitrescu, cu piloți de raliuri și alte vedete ale Brașovului.

În prima partidă a evenimentului SR Brașov a învins echipa Vedetele Brașovului (2-0), pentru ca apoi să piardă în fața celor de la Colțea Brașov (1-0). 

În ultimul meci, vedetele au câștigat cu 4-3 jocul cu Colțea, astfel că s-a trecut, în premieră, la lovituri de la 7 metri, unde egalitatea a persistat, singurii câștigători fiind micuții de la casele de copii din Prejmer și Zărnești, beneficiarii acestei ediții. 

Intrarea la acest eveniment s-a făcut pe bază de donație în alimente neperisabile și/sau rechizite școlare și/sau îmbrăcăminte de copii, care au fost depuse la spațiul amenajat special de organizatori pentru acest eveniment. 

Căpitanul echipei Vedetele Brașovului a fost Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, acesta avându-I coechipieri pe jurnalistul Dan Ghiță, foștii fotbaliști Mihai Stere, Ionel Ganea și Romeo Surdu, jucătorul de minifotbal Rad Burciu, jucătorul de futsal Adrian Pânzaru, Nicu Dascălu (karate ashihara), pilotul de raliuri Octavian Ciovică, luptătorul Daniel Stinghe, fostul scrimer Rareș Dumitrescu, artistul Coco Tinca, hocheistul Roberto Gliga, pilotul de raliuri Dan Gârtofan, omul de radio Marius Buliga și tânărul fotbalist Rareș Burnete. Proaspăt retras din activitate, Robert Dumitru a arbitrat meciurile, avându-l alături pe prim divizionarul Marian Barbu și pe Andrei Urs.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează