SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO "Cât la sută din medalia de aur îi aparține soțului tău?" Moment superamuzant cu o campioană olimpică și soțul ei: ce a răspuns Loredana Dinu și cum a reacționat soțul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 02:19

Loredana Dinu (35 de ani), campioana olimpică la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, a fost în direct la GSP Live alături de soțul ei, Bogdan Dinu. Cei doi au vorbit despre cei 17 ani de când sunt împreună.  

Fosta scrimeră Loredana Dinu și soțul ei, Bogdan Dinu, au fost protagoniștii unui moment supersimpatic după ce moderatorul GSP Live a provocat-o pe Loredana să arate cât de mult din medalia olimpică de la Rio îi aparține soțului. 

„Am recunoscut încă din momentul în care am câștigat această medalie, că nu este doar a mea. Vreau să spun că pentru această medalie au contribuit mult mai multe persoane: fetele din echipă, antrenorii cu care am lucrat de-a lungul timpului și toți cei din staff-ul tehnic, sportivii care ne-au ajutat la antrenamente. Eu aș spune că o treime este a lui, ne cunoaștem de 17 de ani și de 17 ani el mă suportă”, a spus Loredana Dinu la GSP Live.

Bogdan a întrerupt-o pe Loredana și a oferit un moment amuzant: „Ăsta este meritul meu, cărticica din hârtie care vine cu cutia medaliei”.

Bogdan Dinu: „Eram precum Reghecampf!”

Întrebat de moderatorul GSP Live cum este viața alături de o campioană olimpică, Bogdan a spus: 

„Este interesantă! De fiecare dată când mai vorbesc cu prieteni sau cineva care ne întreabă de când suntem împreună și le spun că suntem din 2003, le spun: «Stați liniștiți că în ăștia 17 ani, nu știu dacă a fost acasă 5 ani». A fost intens, mai ales în perioada în care era în competiție trăiam cu intensitate fiecare asalt. Eram precum Reghecampf, aveam o sticlă de 2 litri de apă cu mine și mă plimbam prin casă cu emoții. E o viață foarte frumoasă. La finala olimpică, eram în genunchi în fața televizorului”. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Povestea din spatele medaliei de aur de la Jocurile Olimpice din 2016: „Lucrul acesta este cutremurător, de o intensitate foarte mare. Eu am avut un blanc în acel moment!”

EXCLUSIV VIDEO Cum se menține în formă o fostă campioană olimpică: „Fac exerciții pe salteluță”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează