SPORTURI  »  ALTELE  »  EVENIMENT KINGS ON ICE - OLYMPIC TOUR 2010

Evgeni Plushenko: "Abia aştept să revin în România!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Dupa ce a reunţat la  Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Torino pe fondul unor probleme de sanatate, Evgeni Plushenko se simte mult mai bine si ca isi dedica cea mai mare parte a timpului pregatirilor pentru turneul Kings On Ice: Olympic Tour.

 „Lucrez la o serie de pasi noi si promit tuturor celor ce vor fi prezenti la spectacol un program de neuitat! Indiferent de prezenta sau absenta din anumite competitii, principala mea misiune este in continuare aceea de a patina pentru a-i face pe cei din jurul meu fericiti. Patinez pentru oameni si nu pentru premii. Ei imi dau toata energia de care am nevoie si din acest motiv imi doresc sa le ofer in schimb tot ce este mai bun din mine, de fiecare data! De abia astept sa revin in Romania si sa ma reintalnesc cu toti cei care m-au sustinut in aceasta perioada dificila. Pentru ei voi patina si le oferi un show exceptional pe gheata!” a declarat recent Evgeni Plushenko.

 „Interventia chirurgicala la care va fi supus Evgeni Plushenko la sfarsitul lunii mai nu afecteaza in niciun fel programul sportivului sau turneul Kings On Ice: Olympic Tour. Patinatorul se antreneaza intens pentru spectacolul de la Bucuresti si cu siguranta va oferi tuturor celor ce vor fi prezenti pe 11 aprilie o demonstratie de patinaj artistic la cel mai inalt nivel. Show-ul pe care sportivul il pregateste pentru Romania va fi o adevarata premiera nu doar prin programul artistic nou si prin coregrafia exceptionala, ci si prin faptul ca alaturi de Evgeni, in capitala se vor mai afla inca 15 dintre cei mai buni patinatori ai momentului.” a declarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

Organizat de Amphitrion, spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour 2010 va avea loc pe 11 aprilie, in cadrul patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret: 120, 180, 250, 350 si 400 lei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marian_u
marian_u  •  28 Martie 2010, 14:23

reclama....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează