SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Alin Alexuc, mărturie despre arest și condamnarea pentru lovirea unui polițist: „A fost o lecție de viață”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 10:45

În direct la GSP Live, Alin Alexuc (30 de ani) - proaspăt campion european la lupte greco-romane - a vorbit despre un episod mai puțin cunoscut din viața sa: condamnarea la un an de închisoare pentru ultraj. 

În martie 2014, Alin Alexuc și alți trei prieteni petreceau 24 de ore în arest după o încăierare petrecută în Brașov. Media a scris că luptătorul a fost implicat într-un conflict născut din cauza abordării unei fete care avea prieten. În altercație a intervenit un polițist, iar acesta a fost lovit de luptători.  

Alexuc a fost achitat inițial, apoi a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. În direct, el a acceptat să vorbească despre momentul nefericit din viața sa.  

“Aoleooo! A fost un eveniment neplăcut din viața mea. Nu știu de ce din achitare mi s-a dat condamnare de un an cu suspendare. A fost o lecție de viață pentru mine. Am fost la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. 

A fost mai mult o încăierare. Eu m-am băgat să-i despart pe cei doi și au venit trei polițiști în civil, erau de la Poliția Comunitară, și au început să dea cu spray paralizant. Noi credeam că ei sunt cu băiatul ăla, am sărit, ne-am încăierat. De fapt, am lovit niște polițiști fără să știm. 

Am avut de învățat din treaba asta. Am stat și 24 de ore în arest. Am șters cu buretele experiența asta. Sfatul meu pentru cei care caută conflictul e să evite pe cât mai mult posibil certurile și încăierările. Nu aduc nimic bun”. 

Citește și:

Dinamoviștii au cântat „Campionii!” după derby-ul cu FCSB, dar în vestiar era un singur campion, luptătorul Alin Alexuc: „Probabil cântau despre mine” :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  26 Februarie 2020, 17:06

Stire"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează