Comentarii (5)
1_stm  •  25 Noiembrie 2020, 13:03

Este cel putin revoltator altceva, si anume faptul ca un oficial se pronunta inainte de finalizarea unei anchete in curs. Ceea ce inseamna, pe buna dreptate, ca interese sunt....dar nu din partea sportivei. Nu ai dreptul, ca antrenor, barbat, sa intri in camera unei sportive. Nu ai ce cauta acolo, unu la unu cu ea. Tocmai pentru ca pot aparea situatii cel putin complicate. Aici e vorba de intimitatea fiecaruia. Federatiile isi pierd usor credibilitatea cand se asociaza cu tot felul de indivizi. In mod normal, antrenorul asupra caruia planeaza o astfel de acuzatie trebuie suspendat si indepartat de la lot pana se clarifica situatia. Noi nu, ne ante pronuntam, pastram antrenorul si acuzam sportiva. Acest comportament este complet incalificabil!

Eugen Iustin  •  25 Noiembrie 2020, 13:02

Normal că ăștia își iau apărarea între ei, toți *** și murdari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gintonic  •  25 Noiembrie 2020, 12:13

Mai mereu exista tendinta ca federatiile sa ia apararea acestor antrenori depravati de pe la loturi sau cluburi (vezi si cazurile de la judo, volei, etc). Acestor "scutieri" ai caracterelor infecte, le doresc sa aiba copiii in situatia jucatoarelor hartuite sau abuzate!... apoi, sa vedem cum cantaresc evenimentele ?! Da, e revoltator! Jurnalistii, de data aceasta au dreptate! Diriguitorii de la cluburi si federatii cauta si gasesc ei imediat cate o portita sau un alibi ca sa isi menajeze colegii (antrenorii) cu defecte comportamentale si conduite mizerabile ! Asta inseamna ca si ei sunt la fel de abjecti !

comabi  •  25 Noiembrie 2020, 12:04

Am citit articolul initial si nu mi s-a parut ca a abuzat-o. Daca a exagerat, ok, demisie, insa caracterul penal eu nu l-am observat.

radumatei  •  25 Noiembrie 2020, 11:58

De ce ar fi reacția „revoltătoare” cînd ea este factual adevărată? Chiar e posibil ca fata să aibă o imaginație bogată și să fie ceva interese la mijloc.

Comentează