ALTELE  ·  PROIECT CARITABIL

Federația Română de Lupte se alătură celor de la Hospice Casa Speranței, cu proiectul ,,Lupta pentru SPERANȚĂ!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 17:19

Joi, 21 noiembrie, ora 10.30, la Centrul Hospice din Adunații Copăceni, pacienții cei mai mici vor primi vizita Lotului Olimpic de Greco-Romane al României.

Luptători precum Alin Alexuc, Mihai Mihuț sau Vlad Mariea  vor aduce celor mici o parte din sala de lupte, chiar la ei ,,acasă”. Mascota Acvi va fi responsabilă cu zâmbetele iar sportivii cu demonstrațiile.

Toți componenții Loturilor Naționale de Lupte (Greco-romane, Lupte Libere si Lupte Feminine), staff-ul FRL si membrii Biroului Federal vor face donații pentru Hospice Casa Speranței și vor participa activ la toate acțiunile caritabile care se vor demara în viitor.

De 26 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.  

Peste 26.000 de pacienți au găsit până acum alinare la HOSPICE. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii. Îngrijirea paliativă urmărește îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, atât prin asistență medicală pentru pacient, cât și prin sprijin social și consiliere psihoemoțională și spirituală pentru acesta și aparținătorii acestuia.

„De 89 de ani, Federația Română de Lupte își ghidează activitatea pe valori si principii trainice. Fiind una dintre cele mai vechi discipline olimpice, luptele au adus României de-a lungul istoriei 7 medalii de aur, 8 medalii de argint si 19 medalii de bronz la Jocurile Olimpice. Federația Româna de Lupte se află în clasamentul primelor trei federații sportive naționale datorită rezultatelor si performantelor obtinute. Ambiția, inteligența și fair-play-ul caracterizează succinct un luptător”, scrie în comunicatul emis de Federație.Povestea copilului genial, exmatriculat în România, ajuns milionar în Silicon Valley la doar 20 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Milan - Parma
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Bologna - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Sampdoria - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Juventus
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Udinese - Lazio
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Verona
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×