SPORTURI  »  ALTELE  »  ȘAH

Și la șah e cu scandal » Acuzații înaintea alegerilor pentru postul de președinte: „Au decis invalidarea candidaturii”

FOTO: Facebook @vlad.ardeleanu.ro
FOTO: Facebook @vlad.ardeleanu.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 20:17 / Actualizat vineri, 06 august 2021 20:17

Vlad Ardeleanu acuză că în mod ilegal i-a fost luată șansa de a candida la șefia Federației Române de Șah. 

Federația Română de Șah organizează alegeri interne pe 15 august, într-o Adunare Generală programată la Iași, în Aula Magna „Carmen Sylva” a Universității Tehnice Gheorghe Asachi. Vlad Ardeleanu, unul dintre candidații importanți, acuză că fost exclus ilegal din cursă.

Vlad Ardeleanu acuză Federația Română de Șah

„Federația Română de Șah a convocat in cursul zilei de ieri, o comisie ad-hoc, formata din președintele in functie Sorin Avram Iacoban, actualul Secretar General, Constantin Ionescu și Emanuela Onuț - secretara. 

Aceasta comisie a luat decizia de invalidare a candidaturii mele la funcția de Președinte al Federației de Șah, pe o interpretare abuziva a statutului F.R.Sah. Nu am fost informat in prealabil, nu mi s a oferit dreptul de a fi ascultat, dreptul de a ma apara, sau dreptul de a remedia problemele de dosar, in cazul in care acestea ar fi existat. 

Ca să aibă o acoperire, a fost angajata o firmă de avocatură care să reinterpreteze statutul F.R. Șah. In plus, această comisie ad-hoc, nu are avizul Consiliului Director al F.R. Șah. 

Anunț public că voi face toate demersurile ca sa ma pot apara, si lucrurile să se îndrepte. Chiar dacă se face tot posibilul să nu candidez pentru funcția de Președinte al Federației Române de Șah, vă asigur că lucrurile se vor rezolva și ne vom vedea la Iași în data de 15 august”, a transmis Vlad Ardeleanu, prin intermediul contului personal de facebook. 

VIDEO Ana Maria Popescu în contre cu Eduard Novak: "Să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul ăla pe care nu am fost eu în stare să-l iau"

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Imaginile suferinței: Alina Vuc, doborâtă de eliminarea de la Tokyo » Prima ei reacție: „Vă asigur de asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează