SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  LUPTE

Imaginile suferinței: Alina Vuc, doborâtă de eliminarea de la Tokyo » Prima ei reacție: „Vă asigur de asta”

Alina Vuc // foto: Raed Krishan - GSP +31   FOTO
Alina Vuc // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat vineri, 06 august 2021 13:42 / Actualizat vineri, 06 august 2021 13:52

Învinsă în primul tur la lupte, categoria 50 kilograme, Alina Vuc (27 de ani) a reacționat pe contul personal de Facebook. Imaginile suferinței sportivei au fost surprinse după luptă de fotoreporterul GSP trimis în Japonia, la Jocurile Olimpice.

Dezastrul neanunțat de pe saltea: catastrofă în ziua în care așteptam cel puțin o medalie la lupte
REPORTAJ
Dezastrul neanunțat de pe saltea: catastrofă în ziua în care așteptam cel puțin o medalie la lupte

Alina Vuc, dublă vicecampioană mondială, cotată cu șanse mari la podium la Tokyo, a pierdut confruntarea cu bulgăroaica Georgieva Seliska (25 de ani), scor 6-0, și a fost eliminată de la Jocurile Olimpice.

Imaginile suferinței: Alina Vuc, doborâtă de eliminarea de la Tokyo

Înfrângerea surprinzătoare a lăsat în urmă nu doar regretul sportivei și al delegației României, cât și imagini relevante. Raed Krishan, fotoreporterul GSP trimis în Japonia cu ocazia Jocurilor Olimpice, a surprins mai multe cadre sugestive:

foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
+27 FOTO

Alina Vuc: „Îmi pare rău că am dezamăgit atâtea persoane”

La câteva ore după finalul luptei, Alina a scris un mesaj pe contul personal de Facebook:

„Nu vă grăbiți să ne judecați atât de aspru și să cereți demisii! Suntem aceiași care v-am bucurat de atâtea ori și cu care v-ați mândrit când am adus medalii României! Am muncit foarte mult pentru această competiție dar din păcate astăzi nu am putut face mai mult! 

Vă mulțumesc celor care mi-ați trimis atâtea mesaje frumoase de încurajare! Puțină lume e lângă noi în momentele în care nu suntem pe podium! Îmi pare rău că am dezamăgit atâtea persoane care aveau așteptări mari de la mine și care m-au susținut în toată această perioadă de pregătire!

Oricât de dezamăgiți ați fi de mine și oricât de supărați ați fi că am pierdut, vă asigur că nimeni nu suferă mai mult decât mine în urma acestei înfrângeri dureroase!”

Imediat după luptă, Alina nu a vorbit cu reporterii prezenți în sală. A trecut prin fața camerelor TV și a spus doar „Îmi pare rău! Mă scuzați”, înainte ca ochii să i se umple de lacrimi.

foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
foto: Raed Krishan - GSP
+27 FOTO

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice: 

Președintele FR Lupte, șocat de eșecurile de la Tokyo: „Nu credeam nici în cele mai negre vise. Sportivi fără atitudine”

Anatomia unui eșec anunțat la Jocurile Olimpice » Opinia unui fost om din sistem: "Nu mai avem antrenori, nu vrem să învățăm, bugetele nu se dau pe merit"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sibelius
sibelius  •  06 August 2021, 17:50

Tot e bine ca nu sunt de vina "conditiile grele", "arbitrajul", adversarii si presa.

piet
piet  •  06 August 2021, 16:41

Cine nu a făcut sport, nu te poate înțelege !Nu cunoaște suferința, frustrările, renuntarile, lupta continuă cu tine, cu adversarul, cu conditile de tot rasul oferite de un minister infirm , subfinantat și oferit politic unor clienți vremelnici care nu au ce lasa in urma lor decat neîmpliniri. Problema este că nu se vede nimic în viitorul apropiat!

craiovenis
craiovenis  •  06 August 2021, 15:40

Ești penibilă...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează