SPORTURI  »  ALTELE  »  CRIMĂ

Fost luptător în Local Kombat, adus cu lanțuri în România! E acuzat de omor » Ce i-a cerut iubitei

Ștefan Achim (dreapta) // Sursă foto: Mediafax
Ștefan Achim (dreapta) // Sursă foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022 19:20 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:09

Ștefan Achim, 46 de ani, a fost extrădat din Franța și adus în lanțuri în România, cu mașina. Este acuzat de omor.

Conform publicației Gândul, fostul luptător în Local Kombat la mijlocul anilor 2000 a fost adus în țară cu o mașină, legat în lanțuri, întrucât o companie aeriană a refuzat să-l transporte cu o cursă de linie, din motive de securitate. Extrădarea s-a produs în octombrie 2020, dar abia acum s-au aflat detaliile procedurii.

Un sportiv a fost găsit mort în pădure, la doi ani de la dispariție: „Suntem distruși!”
DECES
Un sportiv a fost găsit mort în pădure, la doi ani de la dispariție: „Suntem distruși!”

Ștefan Achim, fost luptător în Local Kombat, acuzat de omor

Achim este considerat un criminal deosebit de periculos. Fost combatant în Legiunea Străină, unitate a Armatei Franceze, acesta era urmărit internațional, după ce a împușcat mortal un tânăr de 21 de ani din Bacău.

În 2020, el a pus-o pe iubita lui să-i intermedieze o întâlnire cu un vânzător de software care să permită accesarea telefoanelor de la distanță. Așa hackerul Iulian Oancea, 21 de ani, l-a cunoscut pe Ștefan Achim. Din cauza unor neînțelegeri legate de tranzacție, procurorii susțin că Achim l-a ucis cu 4 gloanțe pe Oancea.

Achim a fugit apoi în Franța și a fost reținut în Hexagon pe 21 mai 2020. În ascunzătoarea lui Ștefan Achim a fost găsit inclusiv pistolul Makarov cu care l-a ucis pe Iulian Oancea.

De asemenea, Marius Achim are legături și cu lumea interlopă.

Acum, Achim e încarcerat în țară în condiții de maximă siguranță și audierile sunt desfășurate exclusiv în sistem remote. Acuzat de omor, procesul lui va începe în primăvară.

Citește și:

Handbalist de la PSG, înjunghiat chiar în noaptea de Revelion la Paris!

Câte kg a slăbit Leonard Doroftei: „Am făcut un singur lucru” » A băgat frica în canadieni: „Am fost martor la o «nenorocire»”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează