SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

Fostul campion olimpic Matti Nykanen şi-a rănit soţia cu un cuţit

Matti Nykanen
Matti Nykanen

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2009 00:00

Fostul campion olimpic la schi, finlandezul Matti Nykanen, a fost acuzat de soţia sa, Mervi Tapola, că i-a provocat mai multe răni cu un cuţit, informează cotidianul iberic Marca.

Conform detaliilor apărute, fostul sportiv i-a provocat soţiei mai multe răni la nivelul feţei şi al mâinilor, ea fiind nevoită să se stea la nişte vecini după incident.

Nykanen nu este la prima faptă de acest fel, în 2004 el fiind reţinut de poliţie după ce şi-a înjunghiat un prieten în spate şi a fost condamnat la doi ani de închisoare. După ce a fost eliberat, el a agresat-o pe soţia sa şi a primit o nouă condamnare, de patru luni.

În cariera sportivă, finlandezul a cucerit 19 medalii, dintre care patru de aur la Jocurile Olimpice, iar restul la Campionatele Mondiale din 1982 şi 1990.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  27 Decembrie 2009, 17:14

campion la sarituri cu schiurile, nu la schi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close