SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIERE ANST

FOTO » Elena Frîncu a fost omagiată la ANST, alături de nume mari din sportul românesc

Elena Frîncu a fost omagiată la ANST foto: Alex Nicodim +10   FOTO
Elena Frîncu a fost omagiată la ANST foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 16:35

Fosta handbalistă Elena Frîncu a fost omagiată, luni, cu două zile înaintea retragerii prin pensionare din funcţia de director al DJTS Constanţa, în cadrul unui eveniment surpriză organizat de Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport la care au participat personalităţi din sportul românesc.

Evenimentul, găzduit de sediul ANST, i-a avut ca prezentatori pe antrenorii lotului de gimnastică feminină al României, Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Organizatorii au prezentat în cadrul festivităţii un film cu activitatea managerială de 40 de ani a Elenei Frîncu. La eveniment au participat preşedintele ANST, Doina Melinte, fostul tenisman Ilie Năstase, fostele gimnaste Andreea Răducan, Cătălina Ponor, Simona Amânar, fosta atletă Iolanda Balaş, fosta atletă Gabriela Szabo, preşedintele FR de Baschet, Carmen Tocală, preşedintele FR de Handbal, Cristian Gaţu, preşedintele FR de Kaiac Canoe, Ioan Bîrladeau, preşedintele FR de Haltere, Nicu Vlad, preşedintele FR de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, FR de Atletism Sorin Matei, preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping, Graziela Vîjială, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă şi comentatorul sportiv Cristian Ţopescu.

Emoţionată, Elena Frîncu a declarat că se simte onorată de faptul că a avut ocazia să lucreze cu asemenea personalităţi. "Pe 8 martie m-a sunat pînă şi DNA-ul să mă felicite. Am realizat că a fi normal înseamnă foarte mult în România. Mă simt un om norocos că v-am întîlnit pe voi toţi. Mi-am dat seama că nu datorez nimic muncii mele, ci muncii voastre, pentru că sînteţi performanţi. Pe Elena Frîncu nu aţi pierdut-o, e doar la o predare de ştafetă. Acum spun stop la această latură bugetară, nu ştiu cine va prelua ştafeta dar sînt convinsă că Doina Melinte va aduce un om capabil", a afirmat Frâncu.

Distinsă la finalul săptămînii trecute cu Colanul de Aur al COSR, Elena Frâncu a primit în cadrul evenimentului de luni trofee de la ANST, Agentia Naţională Antidoping, Federaţia Română de Baschet, Federaţia Română de Kaiac Canoe, Federaţia Română de Atletism, CSA Steaua, CS Dinamo, Federaţia Română de Canotaj şi Casa Campionilor.

Elena Frîncu a fost vicecampioană mondială cu echipa naţională de handbal a României, semifinalistă a Cupei Campionilor Europeni cu echipa IEFS Bucureşti, multiplă campioană balcanică şi triplă campioană naţională. În prezent este membru în Comitetul Executiv al COSR din 1992, membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Handbal din 1996 şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică din 2003.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează