ALTELE  ·  SPECIAL

FOTO Fascinanta poveste a Georgianei Lupu, campioana națională la bob care s-a născut în penitenciar

Foto: cugetliber.ro +5 FOTO
Foto: cugetliber.ro

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 20:16 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 20:16

Georgiana Lupu, 23 de ani, e o tânără sportivă cu o poveste de viață impresionantă: s-a născut la închisoare, a crescut fără părinți, nu își cunoaște tatăl, dar a reușit să devină campioană națională la bob și vicecampioană la atletism.

Povestea ei de viață a fost dezvăluită chiar de ea în timp ce participa la show-ul de divertisment iUmor. În cadrul acestei emisiuni, ea a ținut un număr de autoironie în care s-a legat de multe aspecte din viața ei. De altfel, datorită prestației, a câștigat a doua ediție a emisiunii iUmor și s-a calificat în finală.

Viața în șapte centre de plasament

Georgiana s-a născut în închisoare deoarece mama ei fusese arestată timp de șase luni. „Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo.", a spus mama ei într-o intervenție la Acces Direct, pe Antena 1.

După naștere, câștigătoarea ultimei ediții de la iUmor a ajuns în grija Protecției Copilului de la Bacău și ulterior plasată într-un centru de plasament. Nu a rămas prea mult acolo, trecând, în total, prin șapte centre de plasament și neavând șansa să fie adoptată de cineva.

Tânăra a povestit că pe mama ei a cunoscut-o la opt ani, iar că despre tatăl ei știe doar că ar fi din Congo. „Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc", a spus Georgiana în timpul numărului său de la emisiunea iUmor.

FOTO Fascinanta poveste a Georgianei Lupu, campioana națională la bob care s-a născut în penitenciar+6 FOTO

A încercat să îl cunoască pe tatăl ei, însă s-a lovit de refuzul mamei. „Nu este în România, nu ştiu nimic eu. Nici ea nu trebuie să știe nimic. Au fost ani. Au trecut anii. L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă”, a spus mama Georgianei, tot la Acces Direct. Aceasta, la rândul ei, a crescut tot în centre de plasament.

Campioană la bob, vicecampioană la atletism

După ce a împlinit 18 ani și a părăsit ultimul centru de plasament, Georgiana s-a concentrat pe sportul de performanță pentru a se putea întreține singură. Are în palmares peste 80 de medalii. Două dintre ele, cele mai importante, sunt de campioană națională la bob. Georgiana a făcut performanță și la atletism, fiind vicecampioană națională.

La atletism cele mai bune performanțe ale ei au fost 12,34 secunde la proba de alergare 100 de metri, precum și 5,08 metri la săritura în lungime.

Citește și alte știri:O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM
Libertatea
Comentarii (1)
Andoni Vasile  •  22 Septembrie 2020, 11:07

Respect . Bunul Dumnezeu sa o ajute in viata .

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
U Cluj - CSM Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - Dinamo
Digi 2, Telekom 2
21:45 Fotbal, Serie A
Torino - Sassuolo
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1