SPORTURI  »  ALTELE  »  COMPETIȚIE

FOTO & VIDEO // A fost nebunie la cote maxime pe pârtia din Poiana Brașov! "Urși", "tigri" și "lei" au participat la cea mai tare competiție a iernii

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 13:35

Adrenalină la cele mai înalte cote! A fost un adevărat concurs pe pârtia din Poiana Brașov, în weekend-ul ce-a trecut.

Poiana Brașov a adunat pe pârtia Drumul Roșu 130 de vitezomani călare pe schiuri și snowboard, care au gonit la vale pentru a câștiga prima ediție din România a Red Bull Homerun, "Carnavalul vitezomanilor".

Concurenții costumați în extratereștri, tigri, urși, lei unicorni sau în dansatori de la Rio au fost atracția evenimentului, iar cei mai viteji au coborât muntele în viraje amețitoare, atingând viteze de peste100km/h!

+10 FOTO

Toți participanții s-au strâns la zona de start, lângă lacul din masivul Postăvarul, pentru a decola, în stil Le Mans, într-o cursă de coborâre fulger pe o distanță de 3,1 kilometri.

Câștigătorii ediției din acest an

  • schi masculin: Radu Ianoșiu (Brașov)
  • schi feminin: Smaranda Munteanu (Brașov)
  • snowboard masculin: Florin Gheorghe (Brașov)
  • snowboard feminin: Ramona Forshlager (Brașov)
  • cel mai trăsnit sostum: Kimberly Buga (Sânpetru)

Adresat amatorilor și profesioniștilor deopotrivă, competiția din weekend a premiat viteza, cât și creativitatea. Coborârea vitezomanilor a fost urmată de o petrecere la baza pârtiei, unde participanții și prietenii lor au dansat cât i-au ținut clăparii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează