SPORTURI  »  ALTELE  »  COMUNICAT

FR Judo le cere oamenilor din cluburi și Federație să vorbească doar "în interiorul forurilor competente"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 16:08

Federația Română de Judo a transmis printr-un comunicat postat pe site-ul oficial ca oamenii implicați în fenomen să nu mai vorbească decât în "interiorul forurilor competente ale Federaţiei".

Iată mai jos întreg comunicatul:

"Ref.: discuţiile despre judo şi oamenii din judo doar în interiorul forurilor competente ale Federaţiei Romane de Judo, analize despre competiţii şi rezultate competiţionale în public

În şedinţa Comitetului Director din data de 20.01.2018, s-a luat decizia în unanimitate ca toată problematica referitoare la activitatea internă a Federaţiei Romane de Judo, ale membrilor afiliaţi, ale activităţii conducerii, corpului tehnic, respectiv administrativ, să se poarte stric la nivelul forurilor competente ale Federaţiei Romane de Judo, toţi cei care au solicitări, propuneri, observaţii sunt obligaţi să le adreseze secretariatului Federaţiei Romane de Judo care le va pune în discuţiile

Directoratului, respectiv Comitetului Director, în funcţie de natura problemei. Toţi colegii care au acest gen de solicitări vor fi invitaţi la astfel de şedinţe pentru a-şi susţine punctele de vedere.

Orice discuţie publică a unor colegi, care nu respecta decizia Comitetului Director de mai sus, va fi sancţionată conform Regulamentelor de Organizare şi Funcţionare ale organismelor interne ale Federaţiei Romane de Judo. Această măsură a fost luată tocmai pentru a nu afecta imaginea Federaţiei Romane de Judo, respectiv, pentru a nu periclita discuţiile cu sponsorii interesaţi să finanţeze activitatea de Judo, mai ales pentru asigurarea unui climat constructiv de pregătire pentru sportivii şi antrenorii noştri. În acelaşi timp, toţi colegii noştri care au competenţa necesară sunt aşteptaţi să discute public despre competiţiile de judo, rezultatele sportivilor noştri, să promoveze în mass-media judoul şi valorile sale".

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
deva1
deva1  •  26 Ianuarie 2018, 17:23

Suna a comunism PCR-ist.E de la Guse citire, de pe linia PCR-FSN-PSD. Jos Guse!din interior si exterior!Hajime!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează