SPORTURI  »  ALTELE  »  JURĂMÎNT

Gabriela Szabo a depus jurămîntul de învestitură în funcţie la Palatul Cotroceni

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 19:52

Noul ministru al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a depus în această seară jurămîntul de învestitură în funcţie, la Palatul Cotroceni, alături de ceilalţi membri ai noului Guvern.

"Vă urez succes şi o guvernare cât mai eficientă. Mă impresionează numărul mare de miniştri tineri, tinereţea aduce mai multă fantezie. Înţelegeţi toţi ce aveţi de făcut", a spus Traian Băsescu.

Gabriela Szabo i-a luat locul lui Nicolae Bănicioiu la MTS, după ce în ultimul an a fost consilierul acestuia. Aceasta a venit la Minister după ce a pierdut alegerile la Federaţia de Atletism.

Szabo a cîştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de la Atena şi Sevilla, în proba de 5.000 de metri, dar şi la Edmonton la 1.500 de metri.

Este şi campioană olimpică la 5.000 de metri după ce a cîştigat la Sydney, în 2000. În 1996 a luat medalia de argint la Atlanta, dar şi bronz la Sydney, ambele în proba de 1.500 de metri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bumix
bumix  •  05 Martie 2014, 20:07

BRAVO GABI ,BAGATE TARE IN ATLETISM ACUM A VENIT APA SI LA MOARA TA ,ARATALE CE POTI ,SIGUR NU-TI POATE TINE NIMENI TRENA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează