SPORTURI  »  ALTELE  »  PROCES

Gabriela Szabo, victorie în primă instanță în procesul cu Primăria! Nicușor Dan, obligat s-o repună în funcția de director la CSM

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 18:22 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 18:38

Gabi Szabo a avut câștig de cauză, în primă instanță, în procesul cu Primăria Municipiului București și Nicușor Dan. 

În iunie 2022, primarul Nicușor Dan a decis înlocuirea Gabrielei Szabo din funcția de director general al CSM București, funcție pe care o ocupa din iulie 2017, ea fiind detașată la conducerea Centrului Dalles. 

Gabriela Szabo victorie în primă instanță

Fosta sportivă a atacat la Tribunal decizia primarului, iar azi a avut câștig de caz, decizia nefiind însă definitivă. 

Astfel, Nicușor Dan trebuie să o repună pe Gabriela Szabo în funcția de Director General al Clubului Sportiv Municipal București. În plus, fosta atletă trebuie să încaseze 3.500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, și 10.000 lei, reprezentând daune morale.

Astăzi, 23.11.2022 instanța judecătorească a Tribunalului București s-a pronuntat și a dispus anularea dispoziției de detașare nr.1245/2022 emisa de pârât.

Obliga pârâtul, Nicușor Dan - Primarul Geneŕal al Municipiului București să o încadreze pe reclamanta Gabriela Szabo în funcția deținută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de Director General al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti. Obliga pârâtul, Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan, la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale. 

Obligă pârâtul, Primarul General al Municipiului București Nicușor Dan la plata către reclamantă a sumei de 3500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată acordate proporțional cu pretențiile admise. 

«Cred cu tărie că actul de justiție se face numai de către instanțele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumtia de nevinovăție, la demnitate și onoare. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă»

- comunicat Gabriela Szabo

Citește și: 

Nicușor Dan sesizează DNA în urma descoperirilor de la CSM București! „Gabriela Szabo a încasat 190.965 lei la care nu avea dreptul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Razvan
Razvan  •  04 Decembrie 2022, 16:47

Au executat comanda politica, gloaba asta ii fomista mare, trebuie cerut sa se desfinteze clubul asta

stardoom
stardoom  •  23 Noiembrie 2022, 22:36
Postat de elgabri pe 23 Noiembrie 2022, 22:24

In Romania instantele dau intotdeauna dreptate hotilor si pedepsesc pagubitul daca nu stiti !!

corect,de aia vitanul tau barzesti a reusit in prima insolventa sa *** romanii de au rupt si acum spera tot din acelasi motiv sa mai *** inca o data romanii in 25 noiembrie. sper ca macar de data asta sa nu se mai intample. o data este suficient.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  23 Noiembrie 2022, 22:24

In Romania instantele dau intotdeauna dreptate hotilor si pedepsesc pagubitul daca nu stiti !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează