SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ ARTISTIC

GALERIE FOTO A scris istorie pentru România și i-a cucerit definitiv pe fani! Julia Sauter, cea mai frumoasă patinatoare de la CE

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 ianuarie 2019 09:46

Julia Sauter (21 de ani), patinatoare născută în Germania cu dublă cetățenie (germană și română) a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, Belarus.

Născută la Weingarten, în Germania, Julia Sauter a intrat în istoria sportului românesc, cu cea mai bună performanță din istoria patinajului artistic.

Sportiva nu a impresionat doar prin program la Europenele de la Minsk, ci și prin frumusețea sa. Site-urile de specialitate nu s-au putut abține din a-i lăuda eleganța: „Este atât de frumoasă și atât de expresivă!”.

Vezi și:

FOTO Julia Sauter a intrat în ISTORIA patinajului artistic românesc! Prestația de la Europene i-a cucerit pe toți: „România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  26 Ianuarie 2019, 15:58

Corect era: "cea mai frumoasa patinatoare germanca" . Ca ea sigur nu se considera româncă, la ce conditii i-a oferit România. Dar ce sa le ceri gesepeilor...

felinarul.rosu
felinarul.rosu  •  26 Ianuarie 2019, 13:42

Bafta, Julia!

forzzainter
forzzainter  •  26 Ianuarie 2019, 11:22

1. Ce treaba are ea cu Romania? 2. Daca se nastea in Romania, mai facea ea vreodata patinaj, la ce conditii sunt aici?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează