SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

GALERIE FOTO Alexandra Albu, cea mai sexy luptătoare din UFC: „Am fost nevoită să mă apăr pe stradă. E o poveste neplăcută”

FOTO: Instagram +19   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 09:50

Alexandra Albu este o moldoveancă în vârstă de 28 de ani care luptă sub culorile Rusiei în UFC.

Alexandra, una dintre cele mai plăcute apariții din sporturile de contact, a ajuns incredibil de rapid să lupte în cea mai populară promoție de lupte din lume, după doar 4 meciuri. Palmaresul moldovencei a fost pătat săptămâna trecută, când a suferit primul eșec din carieră.

+20 FOTO

„Am studiat toate stilurile. Am făcut karate și judo în copilărie. Când m-am mutat la Moscova am trceut la kickboxing. Unul dintre antrenori mi-a recomandat un stagiu în Thailanda, iar acolo am progresat cu adevărat.

Luptele m-au ajutat și în viața de zi cu zi. Cu ceva timp în urmă, am fost nevoită să mă apăr pe stradă. E o poveste neplăcută. Acum lumea mă cam ocolește”, a declarat Alexandra pentru sport-express.ru.

Reprezint Rusia pentru că aici trăiesc. Nimeni din Moldova nu mi-a făcut o propunere. Dacă aș fi locuit în SUA, aș fi luptat pentru ei” Alexandra Albu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează