SPORTURI  »  ALTELE  »  SPORT EXTREM

GALERIE FOTO & VIDEO // Imagini spectaculoase de la întrecerea din Masivul Parâng: peste 100 de oameni la start!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 18:32

Peste o sută de sportivi au participat la o nouă ediție a competiției inedite din Parâng: întrecerea cu telescaunul în ascensiune, de la cota 1.070 la 1.685 metri! 

După ce în 2018 a stabilit recordul competiției, ajungând la finiș în 20 de minute și 26 secunde, anul acesta Gyorgy Szabolcs Istvan și-a adjudecat din nou marele titlu. Doar că de această dată timpul a fost mai mare, de 21 de minute și 11 secunde.

"Pentru mine, competiția a fost mereu o provocare. Este o cursă intensă, directă, una de totul sau nimic. Cheie este constanța, mai ales la urcarea prin pădure, unde nu trebuie să-ți epuizezi toată energia. Cursa este una dintre cele mai frumoase din România, una captivantă, fiind totodată una autentică pentru  alergătorii montani din România", a spus la final Istvan. 

Medalia de argint a fost câștigată de Viorel Pălici, diferența de primul loc fiind de doar 30 de secunde.

La feminin, și în acest an s-a impus Ingrid Mutter, cu un timp de 25 de minute și 48 de secunde, reușind să-și depășească recordul personal obținut la ediția din 2018.

"Sunt foarte fericită că am reușit să câștig pentru a treia oară această competiție. Mă bucur cel mai mult de faptul că am reușit să-mi bat timpul de anul trecut cu aproape 1 minute și 30 de secunde. Ultima parte a traseului este extrem de dificilă, trebuie să tragi tare și să-ți dozezi resursele. Ca sfat pentru toți participanții edițiilor viitoare, recomand ca să nu-și consume toată energia până la ieșirea din pădure. Distracția de acolo începe", a dezvăluit Ingrid.

Clasamentul final la masculin

1.Gyorgy Istvan00:21:11
2.Viorel Pălici 00:21:44 
3.Gabriel Bularda00:23:40

Clasamentul final la feminin

1.Ingrid Mutter00:25:48
2.Adriana Ploșniță00:29:32
3.Crina Buzgan00:30:32

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează