ALTELE  ·  GHIȚĂ VS. MOROȘANU

GHIȚĂ VS. MOROȘANU ”Moartea din Carpați” iese la atac: ”Îl bat la orice oră. E ca și cum l-ai pune pe Hagi să joace contra unui puști de 20 de ani”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 18:19

Lupta dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță e tot mai aproape să aibă loc, după ce ambii au declarat că sunt gata să se întâlnească în ring în 2019. Moroșanu a anunțat astăzi că e dispus să lupte la orice oră cu rivalul său și a făcut o comparație între Daniel Ghiță și Gică Hagi.

  • CONTEXT: Ghiță a pornit scandalul cu Moroșanu în urmă cu două luni, când l-a provocat pe cel poreclit "Moartea din Carpați". Apoi totul a degenerat pe Facebook, când Ghiță i-a jignit pe apropiații lui Moroșanu.

”Ca valoare, eu știu că-l bat pe Daniel Ghiță. Ăsta-i adevărul, fără supărare. Îl bat la orice oră! El a făcut cea mai mare performanță în K1. Bravo lui. Dar e ca și cum l-ai pune pe Gică Hagi să joace fotbal cu un puștan de 20 de ani. Hagi nu mai e Hagi din vremurile lui de glorie. Dacă nu te mai vede la televizor, lumea te uită. Și ce a zis? «Hai să-l provoc pe Moroșanu».

Are un fel de invidie, că eu sunt foarte popular și că eu cică nu sunt valoros. I-am zis că mă bat cu el la orice oră. Eu vorbisem să mă bat cu el pe stadionul «Ion Oblemenco», dar el vrea pe Arena Națională. Mai contează unde ne luptăm? Eu mă retrag în 2019. Dacă nu acceptă în 2019, îmi pare foarte rău pentru el. Toată lumea va fi bucuroasă dacă mă voi lupta cu el”, a declarat Moroșanu la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV.

Citește și:

Un fost antrenor din Liga 1 râde de adversarul lui Moroșanu: "Eu rezistam mai mult"Banii firmei-paravan a bucătăresei din Giurgiu, care a vândut măști la suprapreț, au venit din Abu Dhabi, sub steagul „cooperării” anunțate de Orban și de prințul Emiratelor
Libertatea
Comentarii (10)
Rafael Mazilu  •  18 Decembrie 2018, 16:05

Moroseanu, din păcate gândești la un nivel de copil de grădiniță! Te-am văzut in luptă cu tipul din Rusia și am văzut la ce nivel esti într-un circuit cu adevărată valoare și nu în meciurile astea by romanica unde se joaca teatru. Te rupe Ghiță!

oficialestiorb  •  18 Decembrie 2018, 12:00

Eu zic sa va bateti in Catedrala Mantuirii Neamului! Aveti loc berechet"....incepeti de pe scari si terminati in interior!

rocky2  •  17 Decembrie 2018, 22:28
Postat de hitman222 pe 17 Decembrie 2018, 19:54

La măruță:))))))))Ce om normal merge acolo?

No coment!

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×