SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV GSP LIVE Gianina Beleagă, dezvăluire șocantă despre o poză terifiantă: „Nu știu dacă e bine să spun, dar ne puneau să ne coasem singure rănile”

Gianina Beleagă
Gianina Beleagă

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 13:59

Gianina Beleagă (24 de ani), dublă campioană mondială la canotaj, a fost la GSP Live și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru performanță și a făcut o dezvăluire șocantă din perioada junioratului.

În direct la GSP Live, Beleagă a oferit mai multe detalii neștiute din antrenamentele istovitoare pe care trebuie să le facă o canotoare și a comentat o poză stupefiantă, cu palmele ei, pline de sânge și bătături. 

EXCLUSIV GSP LIVE Gianina Beleagă, dezvăluire șocantă despre o poză terifiantă: „Nu știu dacă e bine să spun, dar ne puneau să ne coasem singure rănile”

„Toți sportivii au așa, mai mult sau mai puțin, alții poate au mai grav. Fiecare sport are probleme de acest gen. Noi facem astfel de bătături primăvara, pentru că după o iarnă de stat în sală, pe ergometru, când ieșim pe apă facem de la vâsle. Dar după două luni trec. Acolo arată totuși bine mâinile mele, când eram la juniori erau mai grave. Acum am învățat să țin vâslele mai bine.  

În ultimii ani nu am mai făcut bătături atât de mari și dureroase cum făceam în anii trecuți. Nu știu dacă e ok să spun asta, la juniori ne puneau să le coasem cu ață ca să se usuce, să nu se lipească pielea. Fiecare sport e cu plăcerile și cu durerile lui”. 

„Nu ai cum să porți mănuși, nu simți același lucru. E ca și cum ai avea mănuși și ai mânca cu furculița și cuțitul. Nu e același lucru. Trebuie să avem o coordonare foarte bună a mâinilor” -Gianina Beleagă, dublă campioană mondială la canotaj

VIDEO Gianina Beleagă vorbește despre bătăturile pe care trebuie să le suporte un canotor

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Cum de nu s-a pierdut o campioană mondială, crescută de o mamă plecată la muncă în Italia: “Poate canotajul a fost echilibrul meu. Contează și ce vrei de la viață!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează