ALTELE    •   GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri impresionante ale românului care sfidează geometria în spațiu: "Am avut dublă fractură, 8 șuruburi și operații"

FOTO: Captură GSP Live

FOTO: Captură GSP Live

Marti, 09 Octombrie

Constantin Popovici, 30 de ani, primul român care a sărit de la 27 de metri într-o competiție de highdive, a fost invitat azi la emisiunea GSP Live moderată de Costin Ștucan.Acesta a relatat una dintre cele mai urâte accidentări cu care s-a ales în urma unei sărituri. 

  • camera VIDEO cu relatările impresionante ale lui Constantin Popovicid despre accidentările suferite în timpul săriturilor

"În timpul unei sărituri, m-am dus glonț până la fundul bazinului, mi-am lovit tibia și peroneul. Am avut dublă fractură. Am avut opt șuruburi, operații. Am avut accidentări grave. În Las Vegas am sărit de pe un leagăn rusesc. Am sărit și am ajuns prea apoape de sol. Am căzut pe sol de la 6 metri, am avut o contuzie cerebrală", a spus Constantin Popovici, la emisiunea GSP Live. 

Deși e campion național, Constantin Popovici se antrenează pe saltele în România pentru că țara noastră nu are un bazin în care să-și exerseze săriturile.  

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Sare în apă de la etajul 10 » Românul zburător își explică salturile în care un centimetru te poate costa viața

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase