SPORTURI  »  ALTELE  »  SPECIAL GSP

Horia Brenciu a avut un spectator de lux la ultimul concert, Ivan Patzaichin

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 11:47

Peste 4.000 de spectatori au asistat sîmbătă seară la un show live al lui Horia Brenciu. Printre ei şi-un campion olimpic, Ivan Patzaichin


Cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice din 1968, 1972, 1980 şi 1984, Ivan Patzaichin (62 de ani) nu a ratat ocazia de a fi alături de unul dintre cei mai buni prieteni, Horia Brenciu, la concertul acestuia de sîmbătă seară, "Fac ce-mi spune inima". "Ivan este dincolo de un prieten, omul care m-a învăţat cuvîntul modestie. Cu o simplă privire, acest om minunat face mai mult decît orice cuvînt. Mă bucur că am ocazia să-l văd şi să vorbesc cu el. La cîte a făcut pentru România îi mulţumesc şi sîntem cu toţii datori să-l ajutăm în proiectele lui", spune Brenciu.

Ivan nu tace şi reacţioneză: "Horia! Tu eşti cel mai iubit dintre pămînteni". Brenciu îi dă replica instant: "Eşti un om care arată că viaţa trebuie trăită şi amintirile trebuie păstrate". Canoistul continuă: "Plăcerea cea mai mare este să mă descoperi tu pe mine, fără să te anunţ că vin la spectacol!"

Cu peste 4.000 de spectatori în Sala Palatului la unul dintre cele patru concerte ale lui Horia Brenciu din acest an, Ivan Patzaichin a fost aplaudat la scenă deschisă atunci cînd Horia a făcut anunţul: "Un prieten drag care nu lipseşte de la concertele mele. Campionul nostru, Ivan Patzaichin!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează