SPORTURI  »  ALTELE  »  PROMO

Interviu-eveniment cu Laura Badea » Fosta floretistă rememorează cu nostalgie performanţele şi deciziile de viaţă

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 11:03

Gazeta Sporturilor de astăzi găzduieşte un interviu-eveniment cu Laura Badea. Fosta floretistă a vorbit la trecut despre medalii, antrenori şi faimă, dar mai ales la prezent şi viitor.

Laura mărturiseşte că cel mai mare regret al ei nu e legat de sport, ci de viaţa personală. "Singurul regret? Nu cariera, ci faptul că n-am mai făcut un copil".

Citeşte interviul acordat de Laura Badea în varianta online, pe platforma digitală!

Cum se vede Laura Badea după o carieră lungă, într-un job important şi, în acelaşi timp, din funcţia supremă de mamă? Ce i s-a părut cel mai greu de realizat pînă acum? De ce nu a tentat-o munca de antrenor? Care îi e cea mai dragă medalie? Are regrete sau le-a închis pe toate într-un cufăr pe care l-a dat uitării într-un pod?

Alte subiecte exclusiv print din ediţia de azi:

✓5 detalii pentru un nou mariaj Mircea Lucescu - naţională » Amănunte de culise despre planurile FRF de de a-l aduce selecţioner

Steaua îşi pune în pericol dominaţia de trei ani » Transferurile = ţepe de lux!

Europa bate insolvenţa » Participarea în Europa e o afacere mai bună pentru Steaua decît insolvenţa pentru restul cluburilor

DNA la ASA » Cum ar putea scăpa Steaua de principala rivală la titlu

Niculae s-a dat la colegii săi! Ce le-a făcut "Săgeată" tinerilor pentru a-i scoate din letargie

Cele mai tari ponturi din preliminarii sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

Feroe vine la Bucureşti cu un campion european pe bancă

Oprescu gestionează prost stadionul de 200 e milioane de euro » Ultima oară, Arena Naţională s-a umplut de ziua lui Ponta!

Feroe vine la Bucureşti cu un campion european pe bancă

Oprescu gestionează prost stadionul de 200 e milioane de euro » Ultima oară, Arena Naţională s-a umplut de ziua lui Ponta!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează