SPORTURI  »  ALTELE  »  RAPORT WADA

Interviurile lui Vâjială și Valentin Pop din Gazeta Sporturilor în raportul acuzator WADA!

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2019 19:30

Intrat integral în posesia Gazetei, după ce un rezumat fusese prezentat de portalul www.sportsintegrityinitiative.com, raportul WADA despre gravele nereguli de la Agenția Națională Antidoping sub mandatul Grazielei Vâjială conține și un element captat din media românească.

Este vorba despre interviurile speciale acordate la începutul lui 2017 de Graziela Vâjială (AICI) și de Valentin Pop (AICI), fostul șef al laboratorului de la București, ambii vorbind atunci despre circuitele și testările bizare ale probelor în cazul lotului de kaiac-canoe, exclus de la JO Rio 2016 din cauza consumului în masă de meldonium.

A fost cel mai mare scandal de doping din istoria sportului românesc.

În acuzarea cuplului Vâjială - Pop, documentul WADA invocă declarațiile schimbătoare și lipsite de concordanță ale celor doi foști oficiali, suspectați la momentul respectiv că ar fi coordonat un scenariu pentru ascunderea probelor de la kaiac-canoe.

Citește și:

Raport devastator WADA! Graziela Vâjială, fosta șefă a laboratorului antidoping, e acuzată că a mușamalizat moartea lui Patrick Ekeng: „Ca Mutko în Rusia!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează