ALTELE  ·  RAPORT WADA

Interviurile lui Vâjială și Valentin Pop din Gazeta Sporturilor în raportul acuzator WADA!

Articol de — Sambata, 15 Iunie

Intrat integral în posesia Gazetei, după ce un rezumat fusese prezentat de portalul www.sportsintegrityinitiative.com, raportul WADA despre gravele nereguli de la Agenția Națională Antidoping sub mandatul Grazielei Vâjială conține și un element captat din media românească.

Este vorba despre interviurile speciale acordate la începutul lui 2017 de Graziela Vâjială (AICI) și de Valentin Pop (AICI), fostul șef al laboratorului de la București, ambii vorbind atunci despre circuitele și testările bizare ale probelor în cazul lotului de kaiac-canoe, exclus de la JO Rio 2016 din cauza consumului în masă de meldonium.

A fost cel mai mare scandal de doping din istoria sportului românesc.

În acuzarea cuplului Vâjială - Pop, documentul WADA invocă declarațiile schimbătoare și lipsite de concordanță ale celor doi foști oficiali, suspectați la momentul respectiv că ar fi coordonat un scenariu pentru ascunderea probelor de la kaiac-canoe.

Citește și:

Raport devastator WADA! Graziela Vâjială, fosta șefă a laboratorului antidoping, e acuzată că a mușamalizat moartea lui Patrick Ekeng: „Ca Mutko în Rusia!”Simona Halep, sărut pasional cu iubitul milionar, în văzul tuturor pe plaja din Mamaia

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1