SPORTURI  »  ALTELE  »  INVESTIŢIE

Ion Ţiriac vrea să investească în construirea unui sediu pentru Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport: "Toţi trebuie să punem bani"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 18:10

Omul de afaceri Ion Ţiriac a fost numit Doctor Honoris Causa al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, iar la eveniment a vorbit despre nevoia unui sediu moderm pentru facultatea pe care a absolvit-o.

“Ar fi bine ca în viitor UNEFS să aibă două stadioane, o piscină olimpică şi o sală de sport. Pentru ţară ar fi o investiţie minoră. Toţi ar trebui să punem bani.

Am vorbit cu Corina Creţu, comisar European pentru politici regionale, şi am înţeles că 85% din fonduri ar veni de la Uniunea Europeană. Eu sînt dispus să pun 15%, dar nu doar pentru o universitate, ci pentru cinci”, a declarat Ion Ţiriac.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează