SPORTURI  »  ALTELE  »  GALA SCRIMEI

VIDEO Scrima și-a premiat cei mai buni sportivi » Iulian Teodosiu, marele câștigător: „Momentan n-am primit niciun ban de la minister”

Foto:Eduard Novak i-a decernat premiul de „Scrimerul Anului” lui Iulian Teodosiu
Foto:Eduard Novak i-a decernat premiul de „Scrimerul Anului” lui Iulian Teodosiu

Articol de , - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 21:08 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 21:16

Federația Română de Scrimă și-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022, iar medalia de bronz de la Campionatul Mondial din Cairo i-a adus lui Iulian Teodosiu (28 de ani) titlul de „Scrimerul Anului”.

Festivitatea a avut loc în Sala „Ana Pascu” din complexul sportiv Floreasca, într-o atmosferă de gală. La eveniment au mai fost prezenți Mihai Covaliu, Ana Maria Popescu și ministrul Sportului, Eduard Novak.

Florin Răducioiu împarte un record uluitor cu Messi și cu Mbappe » A fost egalat în finala Campionatului Mondial
RECORD
Florin Răducioiu împarte un record uluitor cu Messi și cu Mbappe » A fost egalat în finala Campionatului Mondial

Iulian Teodosiu: „Îmi doresc să mă calific alături de echipă la Jocurile Olimpice ”

„Premiul reprezintă o încununare a muncii mele din acest an. Momentan n-am primit niciun ban de la Ministerul Sportului după medalia de la Campionatul Mondial. Dacă ministrul a asigurat că vor veni, eu încă îi aștept”, a spus Iulian Teodosiu.

De asemenea, sportivul care concurează în proba de sabie la individual a explicat și care este obiectivul său pentru anul 2023.

„În mod cert va fi un an foarte greu. Calificările pentru Jocurile Olimpice vor începe din luna aprilie și, într-o primă fază, îmi doresc să mă calific alături de echipă. În caz contrar, mă voi concentra mai mult pe parcursul meu individual”.

Citește și alte știri:

Becali l-a sunat pe finul Rădoi imediat după plecarea de la CSU Craiova: „Sunt părintele tău spiritual, fă ca Lucescu!” + de ce nu l-ar mai aduce la FCSB

Francezii cer sancțiuni împotriva lui „Dibu” Martinez: „Vă dați seama ce grad de degradare?! Sper că va exista o plângere la FIFA”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează