SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

JO TOKYO 2020 // UPDATE Rezultatul lui Robert Glință nu îi aduce calificarea la Olimpiadă

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 23:45

Baremul îndeplinit de Glință nu e luat în considerare, deci calificarea sa la Olimpiada de la Tokyo nu e, de fapt, asigurată. Abia de la 1 martie se va puncta pentru calificare, chiar dacă timpul de azi a fost barem A.

UPDATE 23:45

ȘTIREA INIȚIALĂ

Robert Glință (21 de ani) este primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, 2020.

Sportivul a realizat baremul A în proba de 100 de metri spate, 53.83 secunde, în cadrul etapei de Cupă Europeană de la Luxemburg. Robert a înotat perfect, impunându-se în fața campionului european Kliment Kolesnikov.

Va fi a doua ediție a Jocurilor Olimpice la care Robert Glință va participa, după cea de la Rio 2016, unde a reușit să se califice în finală, terminând pe locul 8.

Glință confirmă astfel evoluțiile excelente din 2017 și 2018, ani în care a fost desemnat cel mai bun înotător al anului în România.

Vezi și: 

FOTO Julia Sauter a intrat în ISTORIA patinajului artistic românesc! Prestația de la Europene i-a cucerit pe toți: „România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
aius
aius  •  26 Ianuarie 2019, 00:05

Felicitari !

robby73
robby73  •  25 Ianuarie 2019, 21:02

Bravo Robert! Un sportiv adevărat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează