SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

VIDEO 4 români au concurat astăzi la Jocurile Olimpice » Ce rezultate au obținut

Raluca Strămăturaru
Raluca Strămăturaru

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 09:26 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 16:01

Jocurile Olimpice de la Beijing, ziua a patra de întreceri. 4 sportivi români au concurat azi: Timea Lorincz, George Colțea, Raul Mihai Popa, Raluca Strămăturaru.

  • Jocurile Olimpice sunt transmise în direct pe TVR (anumite competiții) și Eurosport (zilnic, de la ora 03:00)

Raluca Strămăturaru nu a terminat proba

Din păcate, Raluca Strămăturaru a avut din nou probleme și s-a răsturnat, așa cum s-a întâmplat și luni.  Românca s-a dezechilbrat în curba 13, care a pus probleme mai multor sportive, și  nu a mai reușit să treacă linia de sosire având contact cu sania. Astfel că nu a fost înregistrată cu niciun timp.

Raluca a încercat să se țină de sanie, ca să treacă linia de sosire și timpul ei să fie omologat, dar nu reușit.

Astfel, nu a putut să lupte pentru un loc în finală, unde, oricum, avea șanse mici de calificare după rezultatele de luni.

„Sincer, ce căutăm noi aici?” » Pârtie de schi în combinatul siderurgic: imaginile de la Beijing care au făcut înconjurul internetului
BEIJING
„Sincer, ce căutăm noi aici?” » Pârtie de schi în combinatul siderurgic: imaginile de la Beijing care au făcut înconjurul internetului

George Colțea s-a clasat pe 89

În finala la biatlon (20 km individual), George Colțea a fost al 89-lea, din 92 de concurenți. Medalia de aur a fost câștigată de Quentin Fillon Maillet, din Franța. Anton Smolski (Belarus) și Thingnes Johannes (Norvegia) au completat podiumul.

Raoul Popa a terminat pe locul 47

În calificările probei de schi fond (sprint liber), Raoul Popa a ratat clasarea între primii 30, ceea ce i-ar fi adus avansarea în sferturi.

Românul a terminat pe locul 47, din 88. El a avut un timp de 2:59.85, cu 14.82 secunde mai mult decât primul clasat, Lucas Chanavat (Franța).

Timea Lorincz, locul 78

Timea Lorincz, prima reprezentată a României care a concurat azi, a terminat pe locul 78, din 90, în calificările probei de schi fond (sprint liber). Românca a avut un timp de 3:55.15, terminând la 46,12 secunde de prima clasată.

Citește și: 

20 de fracturi și operații în serie! Egan Bernal, favorit la Turul Franței: „Aproape m-am omorât, dar știți ceva? Sunt recunoscător lui Dumnezeu”

În urmă cu 3 ani era diagnosticat cu cancer, șanse de supraviețuire 10%. Acum, e aur la Beijing pentru Canada! » Povestea extraordinară a lui Max Parrot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fcu1948
fcu1948  •  08 Februarie 2022, 19:40

Chiar nu inteleg ce căutam la JO de iarna, ediție de ediție ne facem de ras, parca am fi o țara din Africa sau din Oceania, nu una care are munți acoperiți de zapada. Mai bine am directe fondurile respective către federațiile care pot aduce medalii la JO de vara, de exemplu kaiac-canoe, înot, gimnastica, Scrimă, atletism, box sau tir sportiv.

176901212832165
Dan Petnaise  •  08 Februarie 2022, 18:43

Zilele trecute ziceați că locul 15 este un rezultat mediocru. Eu ziceam că este ca și cum am fi luat medalie, la cum este dezvoltat sportul de iarnă la noi.

senzor1
senzor1  •  08 Februarie 2022, 16:10

Frumoase excursii fac sportivi nostri pe banii statului... ca de obicei obtin cate un onorabil loc 87 din 87 de participanti..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează