SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIERE

Medaliații români de la Tokyo, premiați de Familia Regală » „Românii se vor putea mândri întotdeauna cu canotorii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 12:08 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 12:32

Sportivii români care au câștigat medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost premiați de Familia Regală a României.

Într-un eveniment care a avut loc la Palatul Elisabeta, sportivii, alături de Mihai Covaliu, președintele COSR, și Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, au fost primiți de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioane olimplice la dublu vâsle, și vicecampionii olimpici Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă (dublu rame masculi), Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari (patru rame masculin) și spadsina Ana Maria Popescu au fost premiați  și felicitați de Familia Regală pentru rezultatele obținute la Jocurile Olimpice.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu i-au felicitat pentru medaliile obținute și i-au încurajat să fie la fel de muncitori și ambițioși și pe viitor. Pot să garantez că așa vor fi și că românii se vor putea mândri întotdeauna cu canotorii români.

- Elisabeta Lipă

Medaliații români de la Tokyo, premiați de Familia Regală » „Românii se vor putea mândri întotdeauna cu canotorii”

Medaliații României au intrat în posesia mașinilor promise

Medaliații români de la Jocurile Olimpice de la Tokyo au primit marți, în cadrul unei ceremonii, cheile de la automobilele Toyota care le-au fost promise pentru performanțele din Japonia. 

Campioane olimpice, canotoarele Simona Radiș și Ancuța Bodnar au primit câte un automobil Toyota C-HR Full Hybrid, al cărui preț pornește de la 35.000 de euro. 

Medaliații cu argint, spadasinei Ana Maria Popescu și canotorilor Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu le-au fost înmânate cheile câte unei Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid, cu un preț de pornire de la 25.000 de euro. 

Performerii României la Tokyo urmează să primească și premiile în bani din partea Guvernului, după cum urmează: locul întâi - 140.000 euro și locul al doilea - 112.000 euro.

Medaliile obținute de sportivii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo

 

ProbăSportiviMedalie
Canotaj - dublu vâsle femininSimona Radiș și Ancuța BodnarAur
Canotaj - patru rame masculinMihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari Argint
Scrimă - spadăAna Maria PopescuArgint
Canotaj - dublu rame masculinMarius Cozmiuc - Ciprian TudosăArgint

VIDEO  Ana Maria Popescu, despre relația cu Eduard Novak și clipul „scăpat” pe internet

Citește și: 

EXCLUSIV „Vai de mine și de mine! Ar fi avut 160 de milioane de euro în plus! » Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep

Transferul anului în sportul românesc! CSA Steaua îl pierde pe David Popovici, care a fost deja prezentat la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
i.bogdan
i.bogdan  •  29 Septembrie 2021, 14:42

Chiar nu va e rusina cu familia asta asa zisa regala? Chiar nu intelegeti ce a insemnat abdicarea regelui? Au fost nascuti copii lui Mihai ca simpli cetateni, ca voi ce cititi gazeta. Ce tot atata familia regala, custodele coroanei etc. Ar trebui sa li se interzica sa mai foloseasca aceste cuvinte. Nici nu trebuiau sa se duca, daca cunosteau un pic de istorie. Dar linguseala e de mare pret!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează