SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIILE OSCAR 2024

Propunere fabuloasă pentru John Cena. Cât i s-a oferit pentru o oră!

John Cena și prezentatorul galei Oscarurilor, Jimmy Kimmel / Foto: Imago
John Cena și prezentatorul galei Oscarurilor, Jimmy Kimmel / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 11:15 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 12:16

Wrestler-ul John Cena, care e și actor, a făcut senzație la decernarea premiilor Oscar, când a apărut pe scenă dezbrăcat.

Campion mondial de 16 ori în WWE, wrestler-ul John Cena a devenit subiectul de la gala Oscarurilor, după ce a apărut complet dezbrăcat pe scenă, cu un plic acoperindu-i zona intimă, spre amuzamentul tuturor invitaților. El a fost invitat să decerneze Oscarul pentru cele mai bune costume, câștigat de filmul „Poor Things”.

Singura echipă din Liga 1 la care Panduru ar dori să mai lucreze ca antrenor: „N-aș putea să refuz chiar dacă știu că mă cert cu el”
ANTRENOR
Singura echipă din Liga 1 la care Panduru ar dori să mai lucreze ca antrenor: „N-aș putea să refuz chiar dacă știu că mă cert cu el”

Ulterior s-a aflat că Cena a apelat la un truc și a purtat, de fapt, două bucăți de material. Dar faptul că și-a devoalat în public musculatura „sculptată” în sala de forță i-a adus o ofertă XXL.

+13 FOTO

Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, imaginea sa de la Oscaruri a atras atenția unui canal de transmisii live dedicate adulților. Iar șefii acestuia i-au propus să apară o oră, în direct, pe respectiva platformă, în „costumul” purtat și la Oscaruri. Onorariul: 500.000 de euro! Mirror scrie că Cena nu a dat un răspuns, deocamdată.

Cert este că la gala Oscarurilor, actrița Margot Robbie a izbucnit în râs când l-a văzut. Vezi aici momentul:

De ce John Cena a apărut dezbrăcat la Oscaruri

Potrivit Variety, citat de Libertatea, momentul a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebunești momente din istoria Oscarurilor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la ediția din 1974.

„Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga astăzi pe scenă?”, a întrebat Jimmy Kimmel publicul. Apoi a continuat: „Am întrebat, vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?“, a întrebat din nou prezentatorul.

Atunci, John Cena, din spatele scenei, a spus: „M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul. Nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust”. Într-un final, a intrat și a decernat Oscarul.

Mai puteți citi:

Imagine uluitoare » Antrenor la CS Rapid și ultras în timpul liber, surprins cu arma în mână pe stradă, alături de „locotenenții” lui Liviu Ungurean

Ion Țiriac a plecat la vânătoare pe ruta Noua Zeelandă - Namibia: „O treabă foarte nepopulară, dar cerbul ăsta s-ar putea să fie un record mondial!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează