SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

VIDEO Filmare incredibilă! Marea Katie Ledecky înoată o lungime de bazin, balansând un pahar cu lapte pe cap

Katie Ledecky, în timpul probei
Katie Ledecky, în timpul probei

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 19:54 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 20:17

Katie Ledecky, 26 de ani, a reușit o performanță incredibilă, care s-a viralizat pe rețelele de socializare: a înotat lungimea unui bazin având pe cap un pahar de lapte cu ciocolată, pe care a reușit să îl mențină în perfect echilibru.

Reușita ei a fost foarte apreciată de fani. „Nu cred că lumea conștientizează cât de dificil e ce a făcut Katie”, a spus fost reacția unui comentator. „Alunecă prin apă ca un aligator în căutarea prăzii”, a menționat altcineva.

Pentru a ține capul drept și a nu-l mișca în căutarea aerului, Katie a folosit un tub de snorkeling, care a ajutat-o să respire, dar și să își mențină capul drept.

Cine este Katie Ledecky: experta curselor de anduranță

Americanca Katie Ledecky e una dintre cele mai titrate înotătoare ale lumii, având în palmares șapte medalii de aur și trei medalii de argint olimpice. La Campionatele Mondiale, Katie are nu mai puțin de 21 medalii de aur și cinci medalii de argint.

Probele ei preferate par a fi cele de anduranță, având în vedere că cele mai multe medalii vin din cursele de 1500 m, 800 m și 400 m freestyle.

Românca Andreea, cea mai populară înotătoare a anului 2023 în SUA » Povestea care i-a dat pe spate pe americani
ÎNOT
Românca Andreea, cea mai populară înotătoare a anului 2023 în SUA » Povestea care i-a dat pe spate pe americani

Katie Ledecky a scris istorie la Fukuoka

La Mondialele de natație din Fukuoka de anul trecut, Katie a făcut o cursă formidabilă și a scris istorie. A încheiat proba de 1.500 de metri în 15:26.27, al treilea cel mai bun timp din istorie.

Însă nu asta a surprins, ci faptul că spre finalul cursei era atât de departe față de celelalte adversare, încât părea să concureze singură în bazin, doar ea se vedea în imagini.

Filmare incredibilă! Marea Katie Ledecky înoată o lungime de bazin, balansând un pahar cu lapte pe cap
Katie Ledecky, avans enorm în finala probei de 1.500 de metri

„Katie Ledecky este singura înotătoare din istorie care are un avans atât de mare încât pare singură în bazin. În poza de mai sus, ea se întrece cu 7 dintre cele mai rapide sportive din lume. Nu se vede, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt.”, spunea atunci comentatorul.

Citește și alte știri:

„Când l-a văzut în apă, a fugit în trening și șosete” » Un boxer și un luptător au devenit eroii zilei în Franța

Britanicul Matt Richards merge la Campionatele Mondiale de la Doha din 2024, dar nu va înota în proba de 200 metri liber

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează