SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

KHABIB NURMAGOMEDOV - CONOR MCGREGOR // Scandal pe Twitter între cei doi: „Onoarea pierdută în acea noapte nu se mai întoarce”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 11:05

Khabib Nurmagomedov (30 de ani)  și Conor McGregor (30 de ani) au pornit un război declarativ pe rețelele sociale.

Totul a început după ce Khabib a postat pe Twitter o poză în timp ce purta centura din UFC și mesajul: „Am un sentiment extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimii ani”.

McGregor, care tocmai și-a anunțat retragerea din UFC, a replicat cu un mesaj pe contul său de Twitter: „Șobolanule, când te-ai bătut cu mine ți-ai primit banii și fratele tău a văzut stele verzi. Viva Las Vegas, baby, șeful câștigă întotdeauna. Urmează o petrecere pe cinste!”.

McGregor face aluzie la scandalul de după meciul de MMA, când l-a bătut pe fratele lui Nurmagomedov și la incidentul care a dus la suspendarea rusului pe o perioadă de 9 luni. Khabib a primit și o amendă de 500.000 de dolari, un sfert din banii încasați pentru meciul cu McGregor.

La rândul său, Khabib a venit cu o reacție:Banii vin și pleacă, dar pierderea onoarei în acea noapte nu se va mai întoarce niciodată.  Trebuie să trăiești cu asta! Cariera în MMA ți-ai încheiat-o. Acum începi o carieră pe Twitter?”.

Khabib Nurmagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, într-o partidă spectaculoasă desfășurată în luna octombrie a anului trecut. La finalul meciului s-a pornit o bătaie generală între cele două tabere, iar președintele UFC, Dana White, a refuzat să-i ofere centura lui Khabib.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Conor McGregor, nicio șansă în fața lui Nurmagomedov » Haos și bătaie generală după meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
952030968311337
Pavel Danut  •  01 Aprilie 2019, 13:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează