ALTELE  ·  UFC

KHABIB NURMAGOMEDOV - CONOR MCGREGOR // Scandal pe Twitter între cei doi: „Onoarea pierdută în acea noapte nu se mai întoarce”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Luni, 01 Aprilie 2019

Khabib Nurmagomedov (30 de ani)  și Conor McGregor (30 de ani) au pornit un război declarativ pe rețelele sociale.

Totul a început după ce Khabib a postat pe Twitter o poză în timp ce purta centura din UFC și mesajul: „Am un sentiment extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimii ani”.

McGregor, care tocmai și-a anunțat retragerea din UFC, a replicat cu un mesaj pe contul său de Twitter: „Șobolanule, când te-ai bătut cu mine ți-ai primit banii și fratele tău a văzut stele verzi. Viva Las Vegas, baby, șeful câștigă întotdeauna. Urmează o petrecere pe cinste!”.

McGregor face aluzie la scandalul de după meciul de MMA, când l-a bătut pe fratele lui Nurmagomedov și la incidentul care a dus la suspendarea rusului pe o perioadă de 9 luni. Khabib a primit și o amendă de 500.000 de dolari, un sfert din banii încasați pentru meciul cu McGregor.

La rândul său, Khabib a venit cu o reacție:Banii vin și pleacă, dar pierderea onoarei în acea noapte nu se va mai întoarce niciodată.  Trebuie să trăiești cu asta! Cariera în MMA ți-ai încheiat-o. Acum începi o carieră pe Twitter?”.

Khabib Nurmagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, într-o partidă spectaculoasă desfășurată în luna octombrie a anului trecut. La finalul meciului s-a pornit o bătaie generală între cele două tabere, iar președintele UFC, Dana White, a refuzat să-i ofere centura lui Khabib.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Conor McGregor, nicio șansă în fața lui Nurmagomedov » Haos și bătaie generală după meciUltimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (1)

Pavel Danut  •  01 Aprilie 2019, 13:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1