SPORTURI  »  ALTELE  »  GIMNASTICA

FOTO Larisa Iordache are un corp de invidiat și după retragere! Imaginile electrizante postate de fosta gimnastă

Larisa Iordache, corp de invidiat și după retragere, Foto: Instagram +49   FOTO
Larisa Iordache, corp de invidiat și după retragere, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2022 22:56 / Actualizat luni, 22 august 2022 08:48

Acum antrenor la CS Dinamo, Larisa Iordache (26 de ani), fosta gimnastă retrasă din activitate anul trecut, continuă să se mențină în formă.

Fosta sportivă se bucură de timpul liber pe care îl are din plin. Ea a pozat în costum de baie într-un decor inedit, mai exact în grădina unui hotel din Brașov.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

Larisa Iordache a postat imagini de senzație

Fosta gimnastă se laudă pe rețelele de socializare cu corpul de invidiat pe care îl are, iar fiecare postare a acesteia atrage mii de like-uri și zeci de comentarii.

Din când în când, Larisa Iordache postează imagini din sala de antrenament, unde le arată urmăritorilor cum se menține în formă.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @larisa_iordache

Larisa Iordache, anunț misterios la GSP Live: „Niciodată să nu spui niciodată”

În prezent, Larisa își dedică o parte din timp încercând să formeze o nouă generație de gimnaste. Absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, Larisa a urmat calea antrenoratului. Aceasta este antrenoare la centrul de copii, la clubul CS Dinamo. Aceasta lucrează alături de soții Lăcărmioara și Cristi Moldovan, cei care au fost antrenorii și îndrumătorii ei.

Invitată la GSP Live în urmă cu ceva timp, Larisa Iordache a fost oferit un răspuns misterios când a fost întrebată despre viitor său, sugerând că nu exclude o întoarcere în gimnastică. 

Larisa a recunoscut că marele său regret este acela că nu a reușit să urce pe podium în competițiile individuale de la Jocurile Olimpice. Fosta mare gimnastă a recunoscut că va fi la JO din 2024, de la Paris, dar încă nu știe din ce postură.

Citește și:

Adio, Europa! Olimpia Cluj, eliminată din preliminariile Champions League

Retras în 2019, fostul star din Premier League a reușit să strângă o avere de 11 miliarde de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
genady99
genady99  •  23 August 2022, 10:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  22 August 2022, 16:28
Postat de mattteo pe 22 August 2022, 01:20

O promovam ca se dezbraca? E o rusine sa faci asa ceva

Bine, mamaie

enigmaticul
enigmaticul  •  22 August 2022, 09:34

Trebuia să-arate și ea verso-ul, altfel nu ar ști lumea de ea!! Deh...tradiția se respectă la gimnaste, vezi cazul gimnastelor Corina Ungureanu, Presecan și Miloșovici care au ”produs” în Japonia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează