SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Larisa Iordache ar putea fi protagonista unei reveniri de senzație! Anunț misterios la GSP Live: „Niciodată să nu spui niciodată”

Larisa Iordache/ foto: Imago
Larisa Iordache/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 11:23 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 12:49

Larisa Iordache (25 de ani), fosta gimnastă, retrasă din activitate anul trecut, a fost invitată în această dimineață la GSP Live. Fosta sportivă a fost oferit un răspuns misterios când a fost întrebată despre viitor său, sugerând că nu exclude o întoarcere în gimnastică.

Larisa a recunoscut că marele său regret este acela că nu a reușit să urce pe podium în competițiile individuale de la Jocurile Olimpice. Fosta mare gimnastă a recunoscut că va fi la JO din 2024, de la Paris, dar încă nu știe din ce postură. 

Larisa Iordache, dezvăluiri despre sacrificiile din gimnastică: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile”
GSP LIVE
Larisa Iordache, dezvăluiri despre sacrificiile din gimnastică: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile”

Larisa Iordache: „Niciodată să nu spui niciodată”

„Nu am un regret. Aș fi vrut să fiu pe podiumul olimpic, la individual. Atunci când urci pe podium cu echipa, este genial. Dar, când urci individual, știi că tu ai făcut-o pe pielea ta. Mi-aș fi dorit, am fost foarte aproape. Acesta este regretul legat de Jocurile Olimpice, dar niciodată să nu spui niciodată.

Dacă o să pot lua o decizie la un anumit moment, nu o să spun nu. O să merg după instinct. Nu vreau să spun nimic concret momentan. Dar nu spun nu unui gând de a mă întoarce, dar nici da.

Sunt împăcată. Ajungi la un prag de maturitate, în care devine o luptă cu tine însuți, iar eu am atins acest prag. Dacă voi face acest lucru, îl voi face în liniște. Nu vreau să bag pe nimeni în ceață. Voi vedea cum decurg lucrurile.

Oricum o să merg la Jocurile Olimpice de la Paris în 2024, pentru că îmi place orașul, voi vrea să simt spiritul olimpic de aproape, dar nu știu din ce postură.  Dar nu vreau să fac o promisiune, pentru că lumea interpretează, iar eu vreau să fiu liniștită. Indiferent de decizia mea, nu mă interesează critica, lauda”, a spus Larisa Iordache la GSP Live.

Citește și:

Meciul care a băgat-o pe Simona Halep în depresie: „Mă trezeam plângând în timpul nopții. Nu mă puteam bucura de nimic”

Fostul lider WTA se retrage pentru a 3-a oară din tenis: „Mă gândesc de ceva timp la asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maxp
maxp  •  14 Aprilie 2022, 14:38
Postat de Dumitru Florin pe 13 Aprilie 2022, 15:31

Ca turista sau chiar consilier al lotului, sa mearga la Paris 2024. Concurenta insa, mai bine nu, ca se va face de ras la fel ca Dragulescu, performerul care nu a stiut cand sa se retraga in glorie! A facut-o, dar de pe tobogan!!! Pacat.

Dragulescu a fost un nume legendar al gimnasticii, chestia asta cu retragerea în glorie e o obsesie pe care eu nu o înțeleg. Retrăgându-te, maxim ratezi șansă la alte performante, rămânând în activitate, minim nu mai câștigi, ce ai câștigat însă rămâne acolo. Plus ca mai e plăcerea de a concura, atât timp cât o poți face, e pana la urma pentru mulți un stil de viata. Ei nu se fac de ras cu absolut nimic, asta înțeleg unii spectatori care sunt de obicei dezamăgiți ca nu li se-au respectat așteptările. Cu siguranță poate reveni, eu as vrea totuși ca pe atunci sa ii fie greu sa prindă lotul pentru ca exista o concurenta prea mare pentru un loc. Sau cel mult sa fie bonus.

1198649370199221
Dumitru Florin  •  13 Aprilie 2022, 15:31

Ca turista sau chiar consilier al lotului, sa mearga la Paris 2024. Concurenta insa, mai bine nu, ca se va face de ras la fel ca Dragulescu, performerul care nu a stiut cand sa se retraga in glorie! A facut-o, dar de pe tobogan!!! Pacat.

befree
befree  •  13 Aprilie 2022, 13:08

Daca nu puneati cuvantul "senzatie" in titlu nici nu ma prindeam ca sunteti de la gsp.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează