SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Larisa Iordache, dezvăluiri despre sacrificiile din gimnastică: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile”

Larisa Iordache, foto: Imago
Larisa Iordache, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 09:58 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 12:04

Retrasă din activitate anul trecut, Larisa Iordache (25 ani), cea mai importantă gimnastă a României din ultimii ani, a explicat la GSP Live sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a avea succes. Sportiva a dezvăluit un episod din perioada junioratului, atunci când ajunsese să aibă accidentări frecvente.

În ultimul deceniu, Larisa Iordache a realizat performanțe remarcabile în gimnastica românească, ducând mai departe entuziasmul lăsat de Cătălina Ponor sau Sandra Izbașa.

Explicațiile lui Nagelsmann după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal: „Acolo s-a pierdut calificarea”
BAYERN MUNCHEN - VILLARREAL 1-1 (1-2 LA GENERAL)
Explicațiile lui Nagelsmann după ce Bayern a fost eliminată de Villarreal: „Acolo s-a pierdut calificarea”

Succesul din gimnastică nu vine deloc ușor însă, așa cum a explicat și Larisa, iar „prețul” se resimte încă de la o vârstă fragedă. Viața de gimnastă vine la pachet cu multă durere.

Larisa Iordache: „Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul de pantaloni”

Prezentă în emisiunea GSP Live, fosta mare gimnastă a povestit un episod petrecut în 2011, atunci când era în perioada junioratului.

„Încă de la 14 ani simțeam dureri, dar cea mai mare durere de la juniorat a fost în 2011, când aveam 15 ani. Am avut o întindere la început de an, ulterior s-a transformat într-o ruptură musculară. Făceam RMN din 3 în 3 săptămâni ca să vedem dacă s-a mai lipit mușchiul sau nu.

Durerea era infernală, ajunsesem să-mi trag piciorul cu mâinile. Trebuia să mă ajut când urcam scările. Dorința de a câștiga și de a fi în centrul atenției mă motiva să continui”, a explicat Larisa Iordache la GSP Live.

21 de medaliila JO, Europene și Mondiale a strâns Larisa Iordache în carieră (7 aur, 9 argint, 5 bronz), singura distincție olimpică fiind bronzul cu echipa la Londra, în 2012

Citește și: 

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

VIDEO Meciul care a băgat-o pe Simona Halep în depresie: „Mă trezeam plângând în timpul nopții. Nu mă puteam bucura de nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează