SPORTURI  »  ALTELE  »  ȘI-AU DEZAMĂGIT FANII

„Nu voiam să fac acest anunț” » Lupta dintre „Hulk al Iranului” și „Cel mai fioros om din lume” a fost anulată!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 10:09 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 11:11

Meciul de box dintre Sajad Gharibi, cunoscut ca „Hulk al Iranului”, și Martyn Ford, cel supranumit „cel mai fioros om din lume”, a fost anulat.

Una dintre cele mai așteptate lupte ale anului urma să aibă loc pe 30 aprilie, în faimoasa „O2 Arena” din Londra. 

Compania care organizează gala a anunțat oficial că lupta dintre Sajad Gharibi, cunoscut ca „Hulk al Iranului”, și Martyn Ford, cel supranumit „cel mai fioros om din lume”, nu va mai avea loc, fără să explice motivele. Gala programată la Londra se va ține în continuare, fără evenimentul principal.

„Boxtar poate confirma că, din motive neprevăzute, pe care nu le putem controla, lupta dintre Martyn Ford și Sajad Gharibi nu va mai avea loc”, se arată în comunicat, potrivit The Mirror.

+24 FOTO

Martyn Ford: „Sunt motive pe care nu le pot controla”

Martyn Ford a confirmat vestea, postând un video pe Instagram: „Acesta este un anunț pe care nu voiam să-l fac. Din păcate, lupta mea de pe 30 aprilie a fost amânată. E vorba doar despre lupta mea, evenimentul va mai avea loc. Vor fi multe lupte grozave, dar, din păcate, a mea nu e pe listă, din motive care nu țin de mine”.

Evident că sunt foarte dezamăgit că lupta mea cu «Hulk al Iranului» nu va mai avea loc. Am dedicat mult timp antrenamentelor. Am făcut tot ce am putut pentru a fi în formă 
– Martyn Ford

+24 FOTO

Martyn Ford și Sajad Gharibi s-au contrat reciproc

Înainte de luptă, cei doi luptători au avut un schimb de replici. După prima întâlnire, „Cel mai fioros om al planetei” l-a acuzat pe Gharibi că-și truchează pozele de pe Instagram: „Nu este deloc cum m-am așteptat. Cred că a păcălit întreaga planetă cu Photoshop-ul, sincer să fiu. L-am văzut în realitate și nu e la fel de impresionant ca în poze. Era chiar micuț. A fost prima dată când l-am văzut în realitate”.

Replica lui „Hulk al Iranului” a venit rapid: „Din 2019 am fost la categoria extragrea, dar din 2020, după ce s-au închis sălile de fitness, am început să pierd din greutate. De ce compară pozele din 2017 cu cele de acum? Când mi-am făcut contul pe Instagram, aveam o greutate mai mare”.

Citește și:

Iureș la un meci din Euroligă! Acuzați că au refuzat să protesteze împotriva războiului, baschetbaliștii Stelei Roșii Belgrad se apără: „Așa ni s-a transmis”

Paige Spiranac şi-a ieşit din fire: „Oricine glumește cu asta ar trebui aruncat la închisoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  05 Aprilie 2022, 12:09

Vai de noi ! Ce ne facem acum, fara aceasta lupta ?

1doru
1doru  •  05 Aprilie 2022, 10:48

Iranianul a dat teapa la toti :))) Se credea Hulk si era mai mic ca Micutzu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează