SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Paige Spiranac şi-a ieşit din fire: „Oricine glumește cu asta ar trebui aruncat la închisoare”

Paige Spiranac +49   FOTO
Paige Spiranac

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 11:36 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 12:47

Paige Spiranac (29 de ani), fostă jucătoare profesionistă de golf, acum model și influencer pe Instagram, le-a cerut internauților să nu glumească despre posibila participare a lui Tiger Woods (46 de ani) la Masters 2022. 

În spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Tiger Woods ar putea reveni pe terenul de golf, după ce la începutul anului 2021 a suferit un grav accident de circulație.

Revenirea lui Woods nu a fost confirmată încă. Masters 2022 va lua startul în mai puțin de o săptămână și va avea loc în perioada 7-10 aprilie.

„Oricine spune că Tiger Woods va juca la Masters sub formă de glumă de 1 aprilie, mâine ar trebui aruncat la închisoare”, a scris pe Twitter Paige Spiranac, care este susținătoare a campionului din 2019.

+45 FOTO
  • Paige Spiranac// Sursă foto: Instagram

Revenirea lui Tiger Woods

Woods a fost tăcut cu privire la viitorul său în golf, declarând că participarea sa la turnee va fi limitată. 

Ultimul Masters la care a jucat a fost cel din 2020, atunci când a încercat să-și apare titlul cucerit în anul precedent, fără succes însă.

Zvonurile conform cărora Tiger Woods ar putea reveni pe terenul de golf au apărut după ce campionul a cinci titluri de Masters a fost văzut pe terenul de antrenament la Augusta National în luna martie.

VIDEO. Paige Spiranac a făcut deliciul fanilor: antrenament de golf într-o ținută provocatoare

Citește și:

Un bulgar stabilit în România ne caracterizează: „Prietenoși, dar și unii un pic blocați în vechile mentalități”

Carlos Alcaraz scrie istorie în ATP, la doar 18 ani! A învins campionul en-titre și e în finală la Miami

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gago747
gago747  •  02 Aprilie 2022, 22:03

Pizdanac.

leu.mr
leu.mr  •  02 Aprilie 2022, 15:26

Duduia Spanac si-a iesit din fire: de-a dreptul fascinant !

penultimul
penultimul  •  02 Aprilie 2022, 14:57

Bravo GSP - un articol despre Spiranac și fotografiile sale. Felicitări pentru acest spanac. E greu sa umpli tot spațiul digital GSP cu articole de sport când sportul romanesc e la pământ. Și cititorii cârcotași. Nu vor prostii de la prietenii dubioși ai lui Ovidiu, nici articole despre Becali, nimeni nu mai deschide articolele care au in titlu "ce lovitură" Grea misie - ce-i de făcut? Ne puneți niste poze cu oracolul golfului. Mai bine ați scrie niste articole de calitate mai buna și mai puțin numeroase

Vezi toate comentariile (5)
Comentează