SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Medicii i-au amputat picioarele maestrului Roman Kostomarov, campion olimpic la patinaj artistic: „Acum ne luptăm să-i salvăm mâinile”

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 20:30 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 20:47

Rusului Roman Kostomarov, 46 de ani, internat din 10 ianuarie la Terapie Intensivă cu pneumonie, i-au fost amputate labele picioarelor, au relatat agenția TASS și Gazzetta dello Sport.  

  • Roman Kostomarov e maestru emerit al sportului în Rusia și a reușit cele mai importante rezultate în proba de dans alături Tatiana Navka, soţia lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin.
  • În 2006, cei doi au câștigat titlul la Jocurile Olimpice de la Torino, fiind de asemenea de două ori campioni mondiali, de 3 ori campioni europeni și de 3x câștigători ai finalei seriei Grand Prix. 

Roman Kostomarov se afla într-o comă indusă și era conectat la un ventilator

„Din păcate, a trebuit să îi amputăm picioarele. Roman este conștient. Starea sa generală se îmbunătățește. Acum ne luptăm să-i salvăm mâinile”, au completat medicii.  

+5 FOTO

Kostomarov se afla într-o comă indusă și era conectat la un ventilator, din cauza pneumoniei și a riscului de sepsis, adică otrăvire a sângelui. Pe 24 ianuarie, a fost deconectat de la aparate, dar tulburările circulatorii s-au dezvoltat rapid și a existat riscul de otrăvire a sângelui, așa că medicii au decis amputarea membrelor inferioare, notează Libertatea.

„Companiile să fie atente” » Soțul Serenei Williams „s-a luat” de Paige Spiranac pe twitter și a primit o replică imediat

Amendat cu 40.000 de dolari de NBA pentru două cuvinte: „Limbaj disprețuitor și denigrator”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
VanBasten
VanBasten  •  14 Februarie 2023, 13:47
Postat de zb59 pe 11 Februarie 2023, 23:12

Amice, aici este vorba de un om si de suferinta lui. Daca nu poti sa empatizezi cu asta, mai bine abtine-te de la astfel de comentarii aberante!

***1 Mi-ar placea sa-l vad aici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  12 Februarie 2023, 23:02
Postat de zb59 pe 11 Februarie 2023, 23:12

Amice, aici este vorba de un om si de suferinta lui. Daca nu poti sa empatizezi cu asta, mai bine abtine-te de la astfel de comentarii aberante!

Tot atata empatie cat arata si el victimelor invaziei.

VanBasten
VanBasten  •  12 Februarie 2023, 11:05

Putler este Best President: https://www.instagram.com/p/CaumkVXMmN7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Vezi toate comentariile (13)
Comentează