SPORTURI  »  ALTELE  »  FITNESS

VIDEO Patronii centrelor de fitness din România inovează, sub restricții: săli în aer liber

FOTO: Captură Antena 1
FOTO: Captură Antena 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 14:14 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 16:31

Noile restricții impune de Guvern pentru oprirea răspândirii coronaviruslui afectează sălile de fitness, care se închid în orașele în care rata de infectare este mai mare de 4 la mie.

În București, patronii sălilor de fitness care dispun de curte interioară au scos băncile, halterele și ganterele afară și le propun clienților abonamente pentru antrenamente în aer liber. Practic, lipsesc doar aparatele de mari dimensiuni, precum Smith și presa pentru picioare, care sunt foarte greu de deplasat. 

Managerii sălilor încearcă astfel să își asigure un venit chiar și sub noile restricții. Mulți și-au luat însă gândul de la profit și speră să își acopere măcar costurile privind închirierea spațiilor.

În Cluj, au apărut deja imagini cu pasionații de fitness antrenându-se prin parcuri. „Este trist să îi iei unui sportiv lucru cel mai de preț pe care îl are. Ne lipsesc aparatele și încercăm să ne adaptăm!”, a spus, la Antena 1, Ioana Crișan, Miss Bikini Fitness.

VIDEO. Pasionații de fitness fac antrenamente în aer liber la Cluj

Citește și: 

EXCLUSIV Apel către autorități: „Redeschideți sălile de fitness! Vorbim de 800.000 de oameni și 250 de milioane de euro. Sportul e o soluție împotriva coronaviruslui”

La un pas de premiera olimpică » România poate avea la Tokyo doi reprezentanți într-un sport aflat la început în țara noastră

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează