ALTELE  ·  KICKBOXING

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // EXCLUSIV MTS și DSTMB explică rolul în gala în care Mircea Badea a luptat cu Teodor Emi: „Am oferit materiale necesare premierii”

Miercuri, 06 Februarie

La solicitările GSP.RO, Ministerul Tineretului și Sporturilor și Direcția pentru Sport și Tineret din cadrul Municipiului București au dat detalii despre gala organizată sâmbătă, în care Mircea Badea a fost făcut knocout de Teodor Emi, multiplu campion la kickboxing.

MTS: „Nu am avut cunoștință despre această gală”

Ministerul Tineretului și Sportului susține că nu s-a implicat în gală și că nu va investiga lupta dintre Mircea Badea și Teodor Emi.

„MTS nu a avut cunoștință de această gală. Avizarea galelor organizate de cluburi private nu intră în responsabilitatea MTS, prin urmare MTS nu a avizat desfășurarea galei Sportive de la Grand Arena, din data de 02.02.2019. MTS avizează doar competițiile internaționale organizate de Federațiile Sportive Naționale deținatoare de Certificat de Identitate Sportivă.

DSTMB, în baza Actului Normativ de Organizare și Funcționare, precum și în baza bugetului disponibil, a oferit pentru această gala medalii, cupe, rucsacuri, tricouri și sepci.

MTS nu a demarat nicio acțiune cu privire la această gală și nu comentează lupta”, se arată în răspunsul MTS către Gazeta Sporturilor.

DSTMB: „Am acordat materiale pentru premiere” 

Direcția pentru Sport și Tineret din cadrul Municipiului București a recunoscut că a oferit materiale pentru această gală, dar nu a precizat suma cheltuită cu acestea.

premiere1

„Organizatorul a solicitat sprijin DSTMB în conformitate cu legislația în vigoare prin acordarea de materiale ce constau în premierea sportivilor prezenți în această competiție. Nu avem cunoștință fondurile alocate de către alte instituții publice (dacă a fost cazul) în organizarea acestei competiții. DSTMB a sprijinit prin acordarea de materiale necesare premierii sportivilor participanți. Nu cunoaștem suma totală care s-a cheltuit de către organizator în organizarea acestei competiții. DSTMB nu a organizat nici o luptă sau competiție, având în vedere că nu are calitate de organizator de competiții, atribuțiile sale fiind de sprijin prin finanțare sau îndrumare și control.

Organizatorul nu a anunțat că va exista lupta dintre Mircea Badea și Teodor Constantin, ambii sportivi fiind înscriși conform regulamentelor de specialitate ale competiției și nu necesita o informare obligatorie a DSTMB. Participarea unui sportiv sau a mai multor sportivi la o competiție se efectuează în baza regulamentelor de specialitate care printre altele, spre exemplu, prevăd «să fie sportiv legitimat” și/sau ”să aibă viză medicală», precum și acceptul consimțit de aceștia prin înscrierea în competiție”, a fost răspunsul DSTMB.

premiere2

„DSTMB a sprijinit și va continua să sprijine competițiile sportive indiferent de ramura sportivă deoarece acesta este rolul nostru pe plan local ca reprezentant al MTS în teritoriu. Referitor la lupta celor doi sportivi, considerăm că fiecare participant la o competiție sportivă, indiferent de vârstă sau sex, are dreptul participe în competiție conform regulamentelor stabilite de organizator, precum și să își asume ulterioarele evenimente plăcute sau mai puțin plăcute”

Citește și:

EXCLUSIV Organizatorul galei în care Mircea Badea a fost bătut de Teodor Emi a răspuns întrebărilor GSP: „Lupta a fost una oficială”Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 3
13:45 Rugby

Japonia - Rusia

TVR 1
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Metz

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
18:00 Fotbal, Liga 2

U Cluj - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look
20:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Mainz

Digi 4, Telekom 3, Look Sport 3
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Genoa

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Southampton - Bournemouth

Eurosport
22:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Betis

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1