SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // EXCLUSIV Organizatorul galei în care Mircea Badea a fost bătut de Teodor Emi a răspuns întrebărilor GSP: „Lupta a fost una oficială”

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 10:06

Promotorul Cristian Iordache, cel care a organizat gala din mall în care Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor Emi, sâmbătă, a oferit primele explicații. 

Iordache a răspuns pe mail întrebărilor GSP: 

- Bună ziua! Care a fost scopul pentru care ați organizat gala de kickbox de sâmbătă?
- Eu, reprezentant al clubului Absolut Fight, mi-am dedicat majoritatea timpului promovării kickboxingului în rândul copiilor, juniorilor și seniorilor. Competiția a avut drept scop promovarea kickboxingului. Numărul mare de participanți, atât copii, cât și seniori, arată fără doar și poate că evenimentul a fost unul de succes.

- Gala a avut aviz din partea Ministerului Tineretului și Sportului sau a Direcției pentru Tineret și Sport a Municipiului București? Care  a fost implicare DTSMB?
- Pentru acest eveniment nu a fost necesar un aviz. La gală nu am sesizat prezența niciunui reprezentant al DSTMB.  Direcția a sprijinit competiția doar cu materiale pentru participanți. Nici Primăria Sectorului 4 nu a fost implicată. Nu a existat finanțare din banii publici ai acesteia.

- De ce a avut loc lupta dintre Teodor Constantin și Mircea Badea?
Lupta a fost oficială sau demonstrativă?
- Cei doi sportivi s-au înscris în competiție ca oricare alt sportiv, la categoria lor de vârstă, Senior-open. Fiind amândoi sportivi legitimați, cu vize medicale sportive, au primit acceptul de a participa la competiție. Caracterul luptei a fost unul oficial. Declarațiile ulterioare ale celor doi, precum și dezbaterile publice pe seama acestora, nu pot fi puse în sarcina clubului pe care îl reprezint. Singurul nostru interes a fost și va rămâne sportul și nimic altceva.

Citește și:

A fost ILEGALĂ bătaia? Președinții federațiilor de lupte se contrazic: „Badea e sportiv legitimat” vs. „Tedi putea să îl omoare”

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  06 Februarie 2019, 11:48

BĂI COMENTATORII LUI PEȘTE !!!!!! CE TOT UMPLEȚI ATÂTEA PAGINI CU ACEST *** CARE VREA SĂ-ȘI FACĂ PUBLICITATE GRATUITĂ DATORITĂ VOUĂ.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează