ALTELE  ·  COMUNICAT

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // EXCLUSIV Primăria Sectorului 4 reacționează după lupta dintre Mircea Badea și Teodor Emi » Ce spune despre implicarea financiară

Articol de — Marti, 05 Februarie

Primăria Sectorului 4 a reacționat pentru GSP.RO după ce la gala în care Mircea Badea s-a luptat cu Teodor Emi a apărut un banner inscripționat cu „Primăria Sector 4”.

Primaria Sectorului 4 a explicat într-un comunicat că nu a avut nicio implicare în eveniment și că banner-ul a fost folosit la inițiativa organizatorului Cristian Iordache.

ps4
FOTO: Facebook

Primăria Sectorului 4 al Municipiului București nu a avut nicio implicare logistică sau financiară în organizarea evenimentului la care faceți referire, asumat de domnul Cristian Iordache. Faptul că organizatorul a menționat public numele Primăriei Sectorului 4 ține de alegerea exclusivă a acestuia. În mod evident, instituția noastră nu a solicitat vreodată acest lucru.

Așa cum am menționat mai sus, Primăria Sectorului 4 nu a avut nicio implicare în evenimentul la care faceți referire. Având în vedere că acțiunea a fost organizată într-un cadru privat, nu era necesară eliberarea unui aviz din partea Primăriei Sectorului 4. Menționăm că instituția noastră nu a primit vreo informare în legătură cu desfășurarea evenimentului sau a participanților acestuia.

Între Primăria Sectorului 4 și clubul «Absolut Fight», reprezentat de domnul Cristian Iordache, a existat anul trecut un protocol de colaborare, care a presupus organizarea și desfășurarea în aer liber a unor antrenamente sportive dedicate copiilor, fără implicarea financiară sau logistică a administrației locale. În contrapondere, organizatorul a considerat oportun să folosească și însemnele instituției noastre pe materialele de promovare a activităților pe care le-a desfășurat.

Trebuie menționat faptul că, în privința evenimentului la care faceți referire, Primăria Sectorului 4 nu a avut cunoștință de intenția organizatorului de a mai folosi materiale publicitare realizate și folosite anul trecut. Totodată, vă comunicăm că nu cunoaștem instituția care a avizat competiția la care faceți referire comunicat Primăria Sector 4

Citește și:

Cum a ajuns Mircea Badea să se bată cu motociclistul-kickboxer Teodor Emi » Incidentul de la care a pornit totul: „Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap”

CV-ul impresionant al lui Teodor Emi, omul care l-a făcut K.O. în ring pe Mircea Badea: multiplu campion și o experiență de 17 ani în luptele de contact

 

Teodor „Tedi” Emi, primul interviu după luptă: „I-am prins un genunchi de 9,5. L-aș fi ținut, dacă știam că o să pice așa rău” » Despre o nouă revanșă și dacă a primit baniUn bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Libertatea

Comentarii (1)

Ioan Trisi  •  05 Februarie 2019, 20:44

Si ce masuri veti lua pentru ca Iordache a folosit ,fara a avea acordul, insemnele primariei?Sau oricine si oricand o poate face?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 3
13:45 Rugby

Japonia - Rusia

TVR 1
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Metz

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
18:00 Fotbal, Liga 2

U Cluj - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look
20:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Mainz

Digi 4, Telekom 3, Look Sport 3
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Genoa

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Southampton - Bournemouth

Eurosport
22:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Betis

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1