SPORTURI  »  ALTELE  »  COMUNICAT

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // EXCLUSIV Primăria Sectorului 4 reacționează după lupta dintre Mircea Badea și Teodor Emi » Ce spune despre implicarea financiară

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2019 16:18

Primăria Sectorului 4 a reacționat pentru GSP.RO după ce la gala în care Mircea Badea s-a luptat cu Teodor Emi a apărut un banner inscripționat cu „Primăria Sector 4”.

Primaria Sectorului 4 a explicat într-un comunicat că nu a avut nicio implicare în eveniment și că banner-ul a fost folosit la inițiativa organizatorului Cristian Iordache.

ps4
FOTO: Facebook

Primăria Sectorului 4 al Municipiului București nu a avut nicio implicare logistică sau financiară în organizarea evenimentului la care faceți referire, asumat de domnul Cristian Iordache. Faptul că organizatorul a menționat public numele Primăriei Sectorului 4 ține de alegerea exclusivă a acestuia. În mod evident, instituția noastră nu a solicitat vreodată acest lucru.

Așa cum am menționat mai sus, Primăria Sectorului 4 nu a avut nicio implicare în evenimentul la care faceți referire. Având în vedere că acțiunea a fost organizată într-un cadru privat, nu era necesară eliberarea unui aviz din partea Primăriei Sectorului 4. Menționăm că instituția noastră nu a primit vreo informare în legătură cu desfășurarea evenimentului sau a participanților acestuia.

Între Primăria Sectorului 4 și clubul «Absolut Fight», reprezentat de domnul Cristian Iordache, a existat anul trecut un protocol de colaborare, care a presupus organizarea și desfășurarea în aer liber a unor antrenamente sportive dedicate copiilor, fără implicarea financiară sau logistică a administrației locale. În contrapondere, organizatorul a considerat oportun să folosească și însemnele instituției noastre pe materialele de promovare a activităților pe care le-a desfășurat.

Trebuie menționat faptul că, în privința evenimentului la care faceți referire, Primăria Sectorului 4 nu a avut cunoștință de intenția organizatorului de a mai folosi materiale publicitare realizate și folosite anul trecut. Totodată, vă comunicăm că nu cunoaștem instituția care a avizat competiția la care faceți referire comunicat Primăria Sector 4

Citește și:

Cum a ajuns Mircea Badea să se bată cu motociclistul-kickboxer Teodor Emi » Incidentul de la care a pornit totul: „Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap”

CV-ul impresionant al lui Teodor Emi, omul care l-a făcut K.O. în ring pe Mircea Badea: multiplu campion și o experiență de 17 ani în luptele de contact

 

Teodor „Tedi” Emi, primul interviu după luptă: „I-am prins un genunchi de 9,5. L-aș fi ținut, dacă știam că o să pice așa rău” » Despre o nouă revanșă și dacă a primit bani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Februarie 2019, 20:44

Si ce masuri veti lua pentru ca Iordache a folosit ,fara a avea acordul, insemnele primariei?Sau oricine si oricand o poate face?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează