SPORTURI  »  ALTELE  »  BĂTĂLIA MOLDOVEI

Moroșanu și Bonjasky și-au ales echipele pentru Bătălia Moldovei. Război total pe 27 septembrie

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 12:04

Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky au anunțat oficial cine sunt sportivii care îi vor reprezenta în cadrul confruntării dintre echipele acestora în gala Bătălia Moldovei de la Piatra Neamț, programată să aibă loc pe 27 septembrie. 

Fiecare dintre aceștia a selectat cinci sportivi, care se vor confrunta în cadrul duelului dintre echipe. Cele cinci confruntări vor avea loc în ultima parte a galei, fiecare urmând să puncteze pentru scorul de la finalul galei. 

“Îmi doresc să câștigăm cu 5-0 dacă se poate, însă va fi foarte greu. Bonjasky a venit cu sportivi de top. Sper ca publicul din Piatra Neamț să fie un plus important pentru băieții noștri. Am mare încredere în ei”, a spus Moroșanu, care se bazează pe peste 3.000 de spectatori la Piatra Neamț. 

“Echipa mea vine doar să câștige, nu concep să pierdem, dar în acest sport totul este imprevizibil. Pe 27 se va decide echipa învingătoare. Îmi doresc să fie echipa Bonjasky”, a spus și Remy Bonjasky. 

Printre cei pe care i-a ales Moroșanu se numără Valentin Bordianu, cel care l-a învins pe legendarul Alexey Ignashov chiar la Moscova, „Ciobănașul” Bogdan Năstase și Florin „Rambo” Lambagiu, învingătorul din piramida de la Cluj Napoca. În schimb, Bonjasky vine cu Daniel Stefanovski, neînvins în cele 7 meciuri disputate în România, și Dawid Zoltaszek, omul care a făcut meciul anului în Superkombat în 2017. 

Iată și cele cinci meciuri din cadrul confruntării echipelor Moroșanu vs Bonjasky: 
Florin Lambagiu vs Daniel Stefanovski 
Valentin Bordianu vs Dawid Zoltaszek 
Ștefan Irimia vs Damian Johansen 
Nino Pattvean vs Chico Kwasi 
Bogdan Năstase vs Mike Sprangh 

Gala Bătălia Moldovei va avea loc pe 27 septembrie la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Biletele pentru eveniment sunt disponibile în rețeaua bilete.ro 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează