SPORTURI  »  ALTELE  »  FUTSAL

Meciurile din Suedia ale naționalei de futsal au fost anulate din cauza infectărilor cu COVID-19

Prima reprezentativă de futsal a României // foto: frf.ro
Prima reprezentativă de futsal a României // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 15:34 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 15:37

Echipa națională de futsal a României și-a anulat acțiunea programată în această lună, în Suedia, ca urmare a cazurilor pozitive de COVID-19 din lot.

Lotul naționalei de futsal s-a reunit joi, 20 ianuarie, la Mogoșoaia, și urma să dispute două meciuri amicale, pe 23 și 24 ianuarie, în Suedia, cu reprezentativa locală.

Meciurile naționalei de futsal din Suedia, anulate 

Astăzi, FRF a anunțat că s-a luat decizia ca acțiunea să fie anulată, după ce testările COVID-19 efectuate odată cu intrarea în cantonament au relevat 5 cazuri de infectare în sânul echipei.

Cum arăta lotul convocat pentru meciurile din Suedia:

Portari: Gică Dospinescu (Sportul Ciorăști), Theodor Lungu (CFR Timișoara), Petrișor Toniță (United Galați)

Jucători de câmp: Darius Nastai (FIT – Morning Gredar Brzeg – Polonia), Bálint Andor, Balázsi Attila, Kedei Barna (toți trei de la FK Odorheiu Secuiesc), Kusmodi Tamas, Iszlai Richard (ambii de la Autobergamo Deva), Octavian Cireș, Andrei Crăciun, Robert Crișan (toți trei de la United Galați), Paulo Ferreira (Clube Recreativo de Candoso – Portugalia), Felipe Oliveira (Jaén – Spania).

Problemă inedită la Australian Open » Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează