SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Noua dată a luptei dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari a fost stabilită! Când va avea loc duelul anului

Benny Adegbuyi
Benny Adegbuyi

Articol de GSP - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 14:36 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 15:03

Lupta dintre Benny Adegbuyi (35 de ani) și Badr Hari (35), cel mai important meci al anului din kickboxingul mondial, va avea loc pe 19 decembrie.

Anunțul a fost făcut de luptătorul român, care a aflat într-un final noua dată la care meciul său, parte a galei Glory 76, va avea loc.

Benny Adegbuyi - Badr Hari, amânat de două ori

Lupta dintre cei doi a fost deja amânată de doă ori. Inițial, ar fi trebuit să se desfășoare pe 20 iunie, la Rotterdam, dar pandemia de coronavirus i-a determinat pe organizatori să amâne gala până în noiembrie.

A fost reprogramată pe 7 noiembrie, însă luna trecută Badr Hari a fost depistat pozitiv cu COVID-19, astfel că meciul a mai fost amânat o dată. În cele din urmă, se pare că mult-așteptata luptă va avea loc pe 19 decembrie. Învingătorul dintre cei doi va lupta anul viitor pentru centura mondială a greilor.

 În meseria asta nimeni nu e de speriat. Te antrenezi să lupți cu cei mai buni, iar Hari este acolo, printre cei buni. Eu mi-am câștigat locul pentru a-l întâlni, iar o eventuală victorie m-ar aduce din nou în fața titlului mondial. Sunt mândru să reprezint România la acest nivel, iar pe 7 noiembrie vreau să fac un meci mare - Benny Adegbuyi

Citește mai multe știri din sporturi:

Australian Open, în pericol? Când se ia decizia privind turneul de la Melbourne + două condiții sunt absolut necesare

Simone Tempestini are coronavirus și ratează etapa europeană de raliuri din Ungaria!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează