SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

VIDEO O nouă accidentare gravă la Cupa Mondială de schi alpin » Campioana olimpică, transportată cu elicopterul la spital!

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 15:00 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 15:00

Au fost din nou momente de panică în prima manşă la slalomul uriaş de la Jasna (Slovacia), etapă din Cupa Mondială. Schioarea slovacă Petra Vlhova a căzut şi a fost evacuată pe targă de pe traseu, apoi transportată de urgență la spital

După ce în urmă cu șase zile, schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde (31 de ani), numărul 2 mondial în ultimele două ierni, s-a accidentat grav în timpul coborârii de la Cupa Mondială de la Wengen, în Elveţia, de această dată în Slovacia a avut loc un alt incident nefericit.

Au fost momente de panică pe pârtie

Vorbim de această dată de schioarea slovacă Petra Vlhova, care a căzut şi a fost evacuată pe targă de pe traseu, apoi transportată de urgență la spital. „Ea este supusă unui examen complex care va dezvălui întreaga gamă de probleme medicale”, a fost mesajul echipei sale.

O nouă accidentare gravă la Cupa Mondială de schi alpin » Campioana olimpică, transportată cu elicopterul la spital!

Schioarea în vârstă de 28 de ani, care a câştigat Cupa Mondială în sezonul 2020-2021, a căzut la poarta 9 şi din primele informații și-a luxat genunchiul drept.

Sportiva este campioana olimpică în exerciţiu la slalom

După ce concursul a fost oprit pentru câteva minute, sportiva a fost transportată cu elicopterul la spital. Este pentru prima dată când Petra Vlhova se accidentează în cariera sa.

Slovaca este campioana olimpică în exerciţiu la slalom şi a fost campioană mondială la slalom uriaş în 2019. Mai mult, aceasta este medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022.

Citește și:

Legendara Chris Evert, mesaj de pe patul de spital: „Sunt la a treia rundă de chimioterapie și vreau să spun asta”
PROBLEME DE SĂNĂTATE
Legendara Chris Evert, mesaj de pe patul de spital: „Sunt la a treia rundă de chimioterapie și vreau să spun asta”
Șocul turneului: Iga Swiatek eliminată în turul 3 la Australian Open! A pierdut cu o jucătoare de 19 ani: „N-am cuvinte”
AUSTRALIAN OPEN
Șocul turneului: Iga Swiatek eliminată în turul 3 la Australian Open! A pierdut cu o jucătoare de 19 ani: „N-am cuvinte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează