SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

O'Sullivan s-a răţoit la organizatori, Williams a fost aproape să doarmă prin parcuri :O

Ronnie O'Sullivan (foto: expressandstar.com)
Ronnie O'Sullivan (foto: expressandstar.com)

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 12:18

Ronnie O'Sullivan joacă împotriva lui Mark Williams, în ceea ce este meciul-şoc al optimilor la Campionatul Mondial de Snooker. Englezul nu a pierdut niciun meci împotriva lui Williams, în ultimii 10 ani, şi spune că e pregătit să facă faţă unui nou meci epic

Prima oară s-a răţoit la organizatori, o modă pe care mai mulţi jucători au adoptat-o în ultima perioadă. "Am avut mononucleoză. Ei mi-au trimis o scrisoare în care am fost avertizat că am lipsit la 12 turnee de puncte în ultimii 2 ani şi că pot să fiu penalizat. Ştiu că sînt, încă, unul dintre cei mai buni jucători de snooker din lume. Dar atunci cînd sînt bolnav, ar trebui să mi se acorde mai multă atenţie". După care a ameninţat: "Sînt pregătit pentru Williams. Sper să continui lupta".

[Meci GROAZNIC la Crucible! Hendry-Higgins, o sărbătoare ratată]

De cealaltă parte, Williams a avut alte probleme. Galezul a uitat să îşi rezerve o cameră de hotel în Sheffield şi a petrecut o bucată bună de noapte căutînd adăpost. "La felul cum mi se răspunde, e posibil să dorm într-o rulotă sau pe bancă în parc".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dexter71
dexter71  •  29 Aprilie 2012, 11:36

Spuneti-mi si mie care stiti, e buna sau e proasta organizarea la acest C.M., ca tot mai multi jucatori se plang, ba de calitatea locatiei, ba de calitatea meselor, ba de publicul care cica ii deranjeaza... Ca vorba aia, parca nu iese fum fara foc.

mgexpert
mgexpert  •  28 Aprilie 2012, 14:45
Postat de hunter2oo5 pe 28 Aprilie 2012, 13:11

Pentru ca Williams a criticat locatia turneului si a zis ca spera ca acest turneu sa se mute in China, de asta e tratat astfel...

...da, şi că nu i-a plăcut niciodată la Crucible..

cordos_eu
cordos_eu  •  28 Aprilie 2012, 14:25

aseara era vorba ca unul era racit iar altul accidentat. si autorul articolului incepea sa ne insire dosarul medical al tuturor :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează